Kolaborasi dengan ZALORA untuk kali ke-2

4:57 PM

Kolaborasi dengan ZALORA untuk kali ke-2


Alhamdulillah...di jemput lagi dari pihak ZALORA Malaysia.Kali ni untuk Pakaian Sukan KAPPA.


Macam biasa dapat baucer RM100 dari pihak ZALORA Malaysia.

Setelah dok meneliti menelek apa yang nak di tebus akhirnya ini yang saya pilih.

Kebetulan nak ada company dinner so saya pilih kasut.Nak pakai heel tumit halus takut tak mampu nak berjalan....hihihi....


Zalora Peep Toe Sling Back Espadrilles
Harga RM49 selepas diskaun.
Klik gambar kat bawah ni untuk ke website Zalora.

http://www.zalora.com.my/Peep-Toe-Sling-Back-Espadrilles-310230.html

Pastu dok rambang mata nak pilih baju.Size kita kan susah nak jumpa so yang ni la yang kita pilih.


Aqeela Muslimah Wear Lace Color Black Top
Harga RM44.80 selepas diskaun.
Klik gambar kat bawah untuk ke website Zalora.

http://www.zalora.com.my/Lace-Color-Block-Top-272939.html

Pastu yang satu lagi habuan dak kecik sorang tu....hihihi...

Alhamdulillah...rezeki berblog.
Harap-harap ada lagi kolaborasi yang akan datang.
Terima kasih ZALORA Malaysia.

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. Alhamdulillah, tahniah dan semoga terus dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  2. Wahh, bestnya. Tahniah ;)

    Jemput meriahkan Giveaway Eina ya

    http://www.vitaminkesihatansejagat.com/2015/11/birthday-giveaway-by-eina-cerita-cantik.html

    ReplyDelete
  3. rezeki..nak gak!hahah sis lanje okeh..heheheh

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah :)
    rezeki blogging yg terbaik!
    cantik nyer kasut.
    u really have a good taste :)

    ReplyDelete
  5. cantik baju n kasut zai tu...
    xtau pun aqeela ada dalam zalora

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah tahniah kak. cantik kasut baju tu haaaa. beli ape dekat dak kecik Aqil tu?

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. keep on blogging Kak Zai =)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki.. dh nampak kak zai pakai.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers