Redeem Voucher Zalora | Apa Yang Saya Pilih?

1:11 PM

 Redeem Voucher Zalora | Apa Yang Saya Pilih?

 
 
Kan baru ni saya cerita berkolaborasi dengan Zalora dan dapat baucer.Ha...ni nak tunjuk apa yang saya pilih nak redeem baucer tu...hihihi...
 
Masuk page Zalora sat-sat kat WOMEN...sat-sat kat MEN...pastu pi kat KIDS.
Belek itu belek ini sampai taktau nak beli apa.
Pening kepala.Kejap buka kejap tutup....huhuhu...
 
Pikir punya pikir akhirnya saya pilih redeem semuanya barang untuk saya dan tambah satu barang untuk Aqil (bayar sendiri tapi tak tunjuk dalam ni).
Untuk abah...harap maaf taktau nak beli apa.Boleh lagutu?
 
 
 
Nindia apa yang saya pilih.
 
Agak lama tak beli kasut.Raya ritu pon pakai kasut mana yang ada.Saya plak jenis kalau pakai kasut tu pakai la sampai rosak baru tukar.Memandangkan saya takde flat shoes so saya pilih yang ni.
Ini pon jenuh memikir kaler apa yang nak.
 
 
Sekarang tengah diskaun jadi RM40.
 
 
 
Dah ada kasut mesti la nak cari baju...mihmihmih...so kita pilih blouse je la.Takkan nak pilih dress plakkan?
 

 
 
Gambar penuh baju Zariya ni macam yang model ni pakai.Naseb la masa baju ni sampai saya try memang elok muat.Takut gakla kan.
 
 
 
 
 
 
Dan yang terakhir saya pilih tudung.Ada macam-macam jenis tudung tapi saya pilih Aidijuma jela sebab dalam budget lagi.Kalau saya ambik Neelofar saya kena tolak salah satu kat atas.Eh...taknak la kan.Saya ni tamak.Nak dapat tiga barang so pilih la tudung ni.
 
 
Bawal Aidijuma Green-Olive Blossom Scarf-RM15.
 
Tadi try search bawal ni kat Zalora memang dah takde dah.
 
 
Shipping service dari Zalora mantop.Order petang...malam dapat email cakap barang dah pos.Esoknya barang dah sampai.Terbaik la...hihihi...
 
 
Apa-apa pon thanks Zalora sebab jemput saya untuk berkolaborasi dengan pihak anda.

You Might Also Like

17 apa kata anda?

  1. wahh, selamat dah ye guna... wawa belum redeem lagi.. hihi

    ReplyDelete
  2. cantik nj polkadot tu...cik mah suka polkadot...

    ReplyDelete
  3. wahhh berbaloi2 dpt offer tu kan 3 brg sekali uols redeem

    ReplyDelete
  4. cantiklah kak baju dengan kasut tu..bestnya dapat shopping banyak camni

    ReplyDelete
  5. berbaloi kan Zai.. itulah syok kan bila boleh guna voucher Zalora nih..

    ReplyDelete
  6. seronok shopping online di zalora ya...

    pstt bila agaknya nak dapat voucher zalora ni muahaha

    ReplyDelete
  7. boleh melaram time naik bus nanti... wink2

    ReplyDelete
  8. wahhhh dapat banyak barang. AJ yang tatahan tu hihihihi

    ReplyDelete
  9. cantik laa kaler ijau baju tu berkenan pulak saya ;-)

    ReplyDelete
  10. wahhh cantik2 semuanya...sy suka kasut tu sis... :)

    ReplyDelete
  11. nanti akak posing pakai tudung tu ehehe.. jom shopping Aidijuma kat sunway muahaha..

    ReplyDelete
  12. Wahhh best la dapat shopping barang ni

    ReplyDelete
  13. Tak pernah shopping kat Zalora ^-^

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers