Collaborate with ZALORA

2:29 PM

Collaborate with ZALORA

 
 
Alhamdulillah blogger picisan macam saya di jemput untuk berkolaborasi dengan Zalora.
Masa dapat email tu baca 2 3 kali gak macam tak caya tapi mungkin rezeki saya so saya terima dengan rasa bersyukur.
 
 
 
Tak sangka blog yang merepek meraban tah pape pon ada jugak yang sudi.
Sebelum ni penah 2 kali buat review untuk produk kecantikkan.Lama dah pon tapi bila baca balik hahaha...ayat ya rabbi merepek meraban.Malu pon hadoooo...kah...kah...kah...
 
Apa yang kami berkolaborasi? (ewah...fefelling macam penyanyi dok berkolaborasi plak)
 
Selesai tugasan saya diberi baucer untuk di tebus.Alhamdulillah...dah berjaya tebus dan dapat barangnya...hihihi...
Bab ni nanti kita review na.
 
Bila dah dapat macam ni mula la bersemangat nak berblog padahal baru-baru ni dah pikir macam nak slow dah.
Harap semangat tu tak hilang la.

You Might Also Like

22 apa kata anda?

  1. kan. blog Cie pun biasa2 je tak sangka pulak syarikat besar camtu boleh nampak. syukur alhamdulillah rezeki namanya tuh.

    ReplyDelete
  2. wahhh... tahniah ya sis... rezeki tu....:)

    ReplyDelete
  3. tahniah..dulu Fida dapat sekali..review produk Zalora..Tapi tudung jer..ni hand beg pulak..aduhai..Zalora meh terjah cek pulak

    ReplyDelete
  4. Tahniah..jadi teruskan perjuangan sebagai blogger

    ReplyDelete
  5. el ni duk tungu gak lah mana zalora ni xde plak dia nak offer kat kita
    kwn2 ramai yang dh dpt..tup2 akhirnya dpt hehehe
    sonok lah dpt beli brg kat zalora
    zai beli ape

    ReplyDelete
  6. eheheh tahniah2..
    jadi teruskan berblogging kak.. eh macam ucapan YB lak..

    ReplyDelete
  7. Wah, timm penah jugk taun lepas..
    Review kasut..hehe..
    Ok la tu,,
    Nmpk la blog kita yg biasa2 pun org nmpk..hehe..

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak..best shopping kat zalora

    ReplyDelete
  9. dapat jugak awal tahun ari tuh.. tapi baru jer tebus..

    ReplyDelete
  10. tahniah kak zai...teruskan berblogging

    ReplyDelete
  11. tahniah.. saya pun ada dapat tawaran tu.. hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow kenapa zalora tak pandang saya adehh

      Delete
  12. tahniah kak zai. tahun lepas kira ada dapat. tapi sebab takdan busy cam mana ntah. tak dapat buat entry tu. terlepas peluang huuuuu

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah....rezeki tuhhhh...thniah zai... hihihi

    ReplyDelete
  14. Tahniah, Cikna pun dpt jgk kiranye 2nd calaborasi 1st snapback 2nd tudung aleena.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers