Horlicks percuma dari WOOP

3:29 PM

Horlicks percuma dari WOOP

 
 
Ingat tak hari tu saya cakap join WOOP.Sambil jawab soalan sambil bagi pendapat kita boleh kumpul mata.Dah cukup mata boleh tebus.Ingat dak?
 
8 September hari tu tengok mata pon dah banyak sikit so apalagi redeem la barang.
Mata tak banyak pon.Lepas la nak redeem Horlicks pack 200 g ja.Ok la kan...sapa nak bagi horlicks free...hahaha...yang penting free.
 
 
 
 
Balik raya haji hari tu tengok horlicks pon dah sampai.Cepat la jugak dapat.Dalam 2 minggu camtu.
Aqil bila dapat horlicks ni pulun la dok pegang.Ingat keropok la tu pegang takmau lepas.
 
 
Semalam sempat rasmi bancuh horlicks secawan kongsi 2 orang dengan Aqil.Tak penah lagi minum horlicks coklat.Rasa not bad.Selalu beli horlicks yang putih tu ja.
 
Sekarang ni dok pulun perabis big mission.Nak kumpul mata cepat-cepat nak redeem hat lain-lain plak.Kalau korang berminat redeem barang percuma macam saya jom join WOOP.

You Might Also Like

13 apa kata anda?

  1. part tebus semangat.tp part nk perabes big mission malas

    ReplyDelete
  2. Ekin dah tebus gak horliks tu yg 400gm hihihi.. Ni puluh duk kumpul nk tebus lg

    ReplyDelete
  3. dah buat dah,,,tapi separuh jalan ja..tak larat nak jawab dah..bila nak jawab ja ada makluk yg mai kacau...

    ReplyDelete
  4. bestnya..barang tebus menebus ni best juga..hihihi

    ReplyDelete
  5. Samalah.. Sha baru je dapat semalam horlicks nie..

    ReplyDelete
  6. haha baru ja jawab soalan2 kat WOOP tadi.. apapun sedap horlicks nih.. siap spare 3 in 1 kat opis lagi..

    ReplyDelete
  7. wahhh dah boleh redeem.. husna tgh kumpul lg.. hehehe.. samala tak pernah minum horlicks coklat jgk.. tgk kat kedai rasa tak teringin pon nak beli.. :D

    ReplyDelete
  8. ehehe CT dok minom horlick.. ho ho ho..
    tapi yang cekelat horlick tu ceq makan..

    ReplyDelete
  9. kira lupa pasal woop ni!! hahahahaha

    hari pertama je ingat nak selesaikan mission semua tu

    ReplyDelete
  10. wah. aida da join woop ni, tapi jwb soklan x abis2 :)
    hadoi la...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers