Suka Barang Percuma??? Join WOOP

9:08 AM

Suka Barang Percuma??? Join WOOP



Hahaha...sekali lagi nak cerita bab-bab barang percuma ni.Korang mesti sukakan...hahahaha...aip...aipppp...jangan tak ngaku ye.


Hari tu masa tengah BW tengok Cik Ash kita cerita dapat Rexona free melalui WOOP.

Benda percuma laju la kita pon join WOOP WOOP ni.





Lepas dah sign-up bagai kena la jawab soalan.Sesambil jawab soalan tu kita leh dapat ilmu sikit sesambil bagi opinion di samping kumpul point untuk dapat hadiah free nya.



Hari ni saya baru ja settle daily missions tapi takde la hari-hari daily mission tu ada.Big missions tu baru buat satu.Hat lelain nanti-nanti baru nak buat....hihihi...Setiap soalan akan ada point dia bergantung pada jenis mission yang di beri.Kalau yang susah-susah tu point dia agak tinggi dan boleh kumpul point cepat sikit.

Nak tengok hadiah-hadiah dia yang percuma tu tak?




Yang kat atas ni di antara barang percuma dari WOOP.
Ada lagi yang best-best.

Teruja tak????

Kalau teruja dan berminat sesambil boring-boring boleh la selesaikan missions yang diberi sesambil kumpul point.Tak keluar duit pon...hihihi...

Klik SINI kalau nak join WOOP ok.



You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. waahh...nice info..blh try nty

    ReplyDelete
  2. dok nak join, tapi tak join jugak..

    pulun lekaih jari jemariku.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam uols,
      samaaaaaaaaaaaaaa laaaa
      sat3
      nak join dah...nak join dah...nak join dah he3

      Delete
  3. menariknyaa!! dok saja2 boleh gak ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. nak join jugak la. kita suka free2 ni hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Hihihihi syok dapat barang free taw... Ekin dah dapat horliks nanti tebus yg lain lg

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers