Apa Yang Sedap Setiap Hari

9:30 AM



Seorang Zai Zamree dengan makanan tak boleh dipisahkan. Kadang kawan-kawan siap tanya makan kat mana bila tengok gambar di IG dan FB nampak sedap. Hahaha...kita makan kat gerai tepi jalan ja. Meh tengok apa saya makan.

Jamuan makan selepas motivasi ibu dan bapa. Sedap sangat. Daging tu lembut yakmat.





Dulu masa kat building lama selalu makan kat Sireh Corner Nasi Campur area Bukit Jambul tu. Suka sangat cencaru belah belakangnya. Sedap.



Bila tak tahu nak makan apa, makan cucur udang kat Warung Suiwah Lama Bayan Baru pon sedap jugak.



Bihun sup depan Sekolah Sungai Ara memang best. Sedap dan murah.



Bila keluar lunch lambat, kedai pon penuh singgah ke Ayala Café Corner Batu Maung. Kotiaw kungfu dia sedap.



Hat ni memang takleh lawan. Pekena nasi campur di Gulai Ikan Sembilang Batu Maung memang sempoi. Gulai panas-panas, ikan segar-bugar gitu.



Korang plak lunch apa tiap hari?

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. Haisss banyak pulak makanan bila singgah kat sini.. Ekekeke..

    ReplyDelete
  2. menu makann mcm ni lg mbuka slera. dari xlapar jadik lapar =D

    ReplyDelete
  3. bila ntah nak pi lunch sesama ni

    ReplyDelete
  4. sedap weh.. hari ni makan nasi ayam jer.. dah tak tau nak makan apa..

    ReplyDelete
  5. Adoi.. Sedapnya ikan sumbat tu..


    www.erazfadli.com

    ReplyDelete
  6. lapar pulak tengok gambar makanan time macam niii. huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. makan kat gerai tepi jalan la baru murah dan sedap. kalau makan kat café kena sedia rm50 siap2 hihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers