Pulangan Wang Tunai Selepas Online Shopping Di Shopback

11:29 AM

Pulangan Wang Tunai Selepas Online Shopping Di Shopback


Sapa tak suka bila beli barang kita dapat duit balik. Ada yang tak suka ke? Kalau tak mau duit tu meh ke saya...hihihi...

Beberapa bulan lepas ada terbaca dalam blog seseorang tapi tak ingat siapa pasal SHOPBACK ni. Saja la try register dan cuba untuk beberapa belian online.





Kalau korang nak tahu, terdapat lebih dari 500 outlet online terkenal dalam 1 rangkaian di SHOPBACK. Kat atas tu antara outlet online yang femes amos la dan saya selalu juga beli barang di Lazada, Groupon dan pernah booking hotel melalui SHOPBACK di Booking.com.

Kat bawah ni antara beberapa belian online saya melalui SHOPBACK.




Bila dah kumpul banyak-banyak mohler kita CASHBACK duit tu.





CASHBACK mengambil masa 7 hingga 14 hari bekerja tapi dalam seminggu dah pon dapat duit tu. Duit akan masuk ke dalam akaun nombor yang kita register.


Seronok pula bila dapat pulangan macam ni selepas online shopping. Ha apalagi...jom daftar di SHOPBACK. Tak rugi tau.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. wahh bila ada cashback mcm ni, rajin la jg shopping plus mmg bbaloi kan ! =D

    ReplyDelete
  2. Bestnya.. kalau boleh shopping buku syoklah.. hehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers