Online Revolution Voucher RM11 | Shopping lipstik RM4 je

9:46 PM





Online Revolution Voucher RM11 | Shopping lipstik RM4 je


Semalam belek-belek box of joy dari Lazada Malaysia terjumpa voucher RM11 ni. Eh...terlupa plak kita dengan voucher ni. Naseb jumpa, kalau tak burn camtu ja.


Kat bawah ni terma dan syarat dia. Kena baca elok-elok dulu.



Ok...let's jom terjah Lazada Malaysia. Rasa nak cari lipstick la. Yang dok ada kaler nude so rasa nak beli yang kaler merah ang ang sikit.

Dalam dok belek punya belek lipstick kat Lazada Malaysia ni terbekenan pula lipstick merah ang ang ni.


http://ho.lazada.com.my/SHK1wV

Harga asalnya RM25.30 tapi lepas diskaun 40% tinggal Rm15. Masuk pula kupon RM11 tadi tu tinggal RM4. Hoh...RM4 je? Hahaha...apalagi terus bayar la.



Free shipping pula tu...hihihi...terus merembat tanpa membuang masa belek macam-macam lagi lipstick sampai taktau nak beli yang mana satu.

So korang yang nak shopping online kat Lazada Malaysia sempena Online Revolution ni boleh shopping sementara tengah ada sales sampai 14 Disember 2016 ni. Cepat sebelum terlambat.

Tak sabar nak tunggu lipstick sampai...lalalalala....




You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. Wahhhh, merang ang ang lah bibir pas nih

    ReplyDelete
  2. Salam...
    best kan berbelanja ngan barangan murah tapi berkualiti ni... bunda dan anak2 pun ada jugak beli sikit2...

    ReplyDelete
  3. Salam...
    best kan berbelanja ngan barangan murah tapi berkualiti ni... bunda dan anak2 pun ada jugak beli sikit2...

    ReplyDelete
  4. Wah dapat harga terbaik! Happy kan shopping kat lazada! ;p

    ReplyDelete
  5. Murahnya RM4!!! Colour pun nampak cantikk!

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers