Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Pelamin Bajet

9:24 AM


Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Pelamin Bajet


 

 

Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Pelamin Bajet. Cuti sekolah tak lama lagi akan tiba. Masa ni ramailah anak-anak gadis akan mengikat ikatan pertunangan dan menamatkan zaman bujang. Mesti ramai yang tercari-cari idea nak buat pelamin tunang dan nikah yang cantik tetapi masih dalam bajet. Ada juga mesti nak pelamin yang simple dan cantik tapi tak pandai nak deko macam saya…hihihi. Zaman ekonomi tak berapa ok ni mohler kita berjimat cari pelamin tunang dan nikah yang cantik dan simple tapi masih dalam bajet. Tak payah nak sewa berhabis beribu untuk itu tapi hasilnya tak ok…betul tak? Banyak lagi benda lain boleh di beli dengan duit bajet kawin kita kalau kita pandai bajet.

 


Ha…ada berita baik untuk korang yang duduk sekitar Pendang dan Alor Star serta kawasan yang berada disekitarnya. MYRZA PELAMIN BAJET ada penyelesaiannya untuk bakal-bakal tunang dan pengantin yang masih tercari-cari pelamin yang cantik tapi masin dalam bajet. Myrza Pelamin Bajet boleh bagi pelamin yang bajet + jimat + lawa + simple + nice untuk korang bermula RM300 dan bawah RM500 bergantung pada design dan jauhnya kawasan korang tinggal.

 

Tak caya?

 

Meh nak tunjuk pelamin tunang dan nikah yang lawa-lawa. Korang pasti teruja. Psssttt….saya pon rasa macam nak naik bersanding lagi sekali ja rasanya bila tengok pelamin cantik macam ni…hihihihi…

 
 
 
 
 
 
 
 



Amacam…cantik tak? Simple dan nice kan.

 

Bukan itu saja, kalau korang nak tempah meja makan beradap pon Myrza Pelamin Bajet boleh buatkan.

 
 



Kalau korang berminat bolehlah contact Myrza Pelamin Bajet di :-



Instagram : myrzapelaminbajet

Whatsapp : 01128483696

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. tgu anak2 dara iols besor boleh lah booking sini hehe

    ReplyDelete
  2. cantik tapi saya kat shah alam.
    nanti saya beri tau kawan.

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wowww memang lawa hahaha. nk tunang ke blh la refer sini 😍

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikzai utk posting ini...semoga bertambah murah rezeki kita

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers