Kami Dah Kawen 4 Tahun

10:57 AM

Kami Dah Kawen 4 Tahun



Kejap ja dah 4 tahun. Tarikh ini waktu ini saya kat masjid berdebar-debar saat disatukan. Haih....tak dapat bayangkan saat tu macam mana.

Mesti orang tanya tak sambut anniversary ke?
Sobbbbs....tak sambut pon. Sepatutnya tarikh ni masih lagi kat Langkawi tapi sheben kita suka-suka ja percepatkan tarikh pi bercuti makanya bekerjalah kau dihari bahagia....huhuhuhu...
Almaklum la hari Selasa hari diharamkan saya bercuti oleh bos. Minggu lepas dah cuti hari Selasa takkan minggu ni nak cuti lagi kan? Banyak cantik....hahaha...Kang report subcon seantero Malaya takda sapa nak buat. Bertabahlah wahai hati.

Doakan hubungan kami kekal hingga ke taman-taman syurga...aamiin...


Psst...nak buat ayat romantic kat sini pon bukan sheben kita baca pon...hahaha....

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. happy anniversary kak zai dan husband

    ReplyDelete
  2. Aamiin..
    Semoga Kak Zai dan husband bahagia hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  3. happy anniversary! moga kak zai dan suami kekal hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  4. Alhamdullillah Kak zai. Semoga kekal hingga syurga

    ReplyDelete
  5. Happy aniverseri.
    br 4 thn...
    masih mode bercinta tuh zai :-)
    Aida da 13 thn. Abis da time bercinta.
    heboh dgn anak2 jer.

    ReplyDelete
  6. selamat ulangtahun kak zai.. hehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers