Kolaborasi dengan ZALORA untuk kali ketiga

12:53 PM

Kolaborasi dengan ZALORA untuk kali ketiga



Alhamdulillah sekali lagi dapat berkolaborasi dengan ZALORA untuk kali ketiga. Kali ini untuk koleksi fesyen Dorothy Perkins.

Lepas dah berkolaborasi dapat baucer RM100 dari Zalora. Bila dah ada baucer gegedik la tangan ni nak tebus baucer tu padahal dah niat nak guna dekat-dekat raya nanti. Lagipon takut lupa ja...hihihi...alasan sangat.

Belek punya belek maka tertebus la juga baucer RM100 tu walaupon taktau nak ambil apa.
Tada.....dah sampai pon barangnya. Servis penghantaran tip top. Tak pernah lagi beli barang lambat sampai. Kalau tulis 2 hingga 3 hari memang dalam waktu tu barang akan sampai.


Antara barang yang saya pilih.

1- Bawal Aidijuma blossom shawl - red daisy green loves



Tadi check blossom shawl ni dah takde dalam website Zalora. Tertengok gak la tudung lain-lain. Macam menarik tertarik nak beli la pulak....hihihi...


2- JAXON Yejun Bag


Habuan guna nak isi telekung kat tempat keja ni.





Total semua RM100.90 sahaja. Takde la lebih melampau-lampau...hihihi...

Alhamdulillah...rezeki berblog walaupon blog jarang nak update....hihihi...
Sapa nak bagi kan?

Thanks ZALORA.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. Alhamdulillah..rezeki sis..Fida belum lagi dapat bekerjasama dgn pihak zalora..harap ada la rezeki nanti

    ReplyDelete
  2. memang best kalo dpt collaboration dgn zalora sebab boleh free shopping hehehe...

    ReplyDelete
  3. wah untung dapat lagi dengan zalora... hihihi

    ReplyDelete
  4. terlajak best woooo untunglahhh

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers