Free Mug Campaign dari PRINTCIOUS

4:27 PM

Free Mug Campaign dari PRINTCIOUS



Tengah scroll timeline FB nampak perkataan FREE ni. Bab-bab FREE ni elergik. Cepat saja ambil tindakan....kah...kah...kah... PRINTCIOUS nak bagi MUG FREE la. Tunggu lagi?


Mudahkan?

Terus laju-laju LIKE & SHARE kat FB dan laju-laju buka website PRINTCIOUS dan create account dan login.

Ni nak habaq mai ni, PRINTCIOUS buat GIVEAWAY nak bagi 10000 mug percuma sempena hari istimewa dari 1 April hingga 31 Julai 2016. Kan antara bulan tu ada Hari Ibu, Hari Bapa, Hari Guru...eh...hari lahir saya pon ada di antara bulan tu la. Ini memang wajib redeem ^.^



Rambang mata masuk website PRINTCIOUS ni. Bukan takat ada MUG, macam-macam lagi dok ada. Ada t-shirt, cushions, phone cases dan macam-macam lagi la. Boleh customized atau design sendiri.



Ok...dah dah...pi balik kat mug tu. Kata nak redeem mug free so kena la pi cari mug dulu.
Mudah ja.

Pi kat SHOP-->>>MUG dan pilih la corak apa yang kita suka. Ada bermacam-macam corak. Dah pilih KLIK kat MUG FREE dalam kotak kecik tu dan secara automatik harga menjadi RM0 a.k.a FREE la...

Hihihihi....akak suka bab-bab ni...akak suka....
 
 
Pastu klik la CUSTOMISE dan korang edit la apa yang patut kat corak mug tu.
Dah selesai klik DONE dan ADD TO CART untuk proses pembayaran pengeposan.

Dah pon siap.

Ni terma dan syarat dia. Amboi...takkan dah dapat mug free duit pos pon nak PRINTCIOUS payung? Ngada ngat aih.


Akak dah buat satu. Korang takkan nak tengok ja kot?
Satu MUG FREE satu email ja tau.



DON'T SAY SISTER NOT UMBRELLA OKEY ^.-


You Might Also Like

4 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers