Tebus mata WOOP buat kali ke-4

9:09 AM

Tebus mata WOOP buat kali ke-4

Dah banyak mission yang di buat mata pon dah banyak so mohler tebus mata kita dengan barangan yang boleh digunakan.

Ini kali ke-4 saya tebus mata di WOOP.


Tak rugi join WOOP.Jawab soalan sesambil tambah pengetahuan dan buat misi yang di suruh dah dapat mata.Kumpul banyak-banyak pastu redeem.

Kali ni ambil set combo P&G.
Ada pencuci pinggan mangkuk Joy dan pewangi Ambipur.
Saja nak mencuba Joy.Kalau bagus dari jenama yang sedia ada dan tak rosakkan tangan boleh la bertukar kepada Joy pulak.

Nak join WOOP?
Klik SINI.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. laaa baru teringat ari tu tebus joy gak..smpai la x dpt..huwaaaaaa

    ReplyDelete
  2. haah lah macam berbaloi je join. Banyaknyaaaa boleh dapat!

    ReplyDelete
  3. ishh syoknya...mcm nk kena join nnt

    ReplyDelete
  4. arghhhhh kenapa laaaaa tak rajin2 ni sobssss

    ReplyDelete
  5. ekin masih kumpul lagi hihihi...

    ReplyDelete
  6. hadoi.
    aida lom redeem pun.
    takde time nak masuk jawab soklan.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers