Khamis Yang Spontan | Rockstarz Burger Sungai Ara

4:45 PM

Khamis Yang Spontan | Rockstarz Burger Sungai Ara

 
Tetiba hari ni teringat-ingat Rockstarz burger.
 
Tengok gambar....ah...sudah....lapar la pulak.
 
 
Akhirnya hari Sabtu lepas sempat jugak terjah Rockstarz Burger kat Sungai Ara lepas balik dari melompat.
Dia punya patty sedap baq hang.Lebih sedap dari mekdi punya.
Rugi plak rasanya hari tu tak order triple layer....hahahaha....
Ingatkan double layer dah puashati rupanya dok teringat-ingat sampai hari ni.
Next time boleh repeat makan kat situ lagi.
 
Tak tau kat mana?
Nah map...harap tak sesat la ye....hihihi....
 
 


You Might Also Like

18 apa kata anda?

  1. jom kita pi lagi kak.. mak pun dok sebut2 nama Rockstarz tu...

    ReplyDelete
  2. adehhhhhhh...mmg mencabar perut awok tgk burger ni..xleh tahan dah...jom skrg haha

    ReplyDelete
  3. x dpt nak gi ari tu...
    sebab-sebab logistik :) ha ha ha...
    terbaik bebeno gambo tu. mengliurkan :)

    ReplyDelete
  4. saya plak rasa menyesal order single ja...

    ReplyDelete
  5. Aduhhh time lunch macam ni tunjuk burger lak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam uols,
      keeeeeeeeeeennn
      orang dok tengah lapor
      DUGAAN betuuiiiii

      Delete
  6. bila nak repeat lagi nih.. lapar plak tengok gambar burger nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam uols,
      joooooooooommm
      kita buat meeting Projek Blogger Utara dekat sini
      perrrghhh meletop2 kebaboooommm he3

      Delete
  7. tula ktorang aritu order single je. tengah makan belum habis rasa macam nak oder lagi. tapi lepas je habis burger kedua terus surender dua2 pakat kenyang tak boleh gerak hihihihi

    ReplyDelete
  8. sedap.. kalo pi area sana boleh singgah lagi =)

    ReplyDelete
  9. Memang spontan sungguh khamis kak zai..jeles tekak sha..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Assalam uols,
      joooommmm sayam2 team Projek Blogger Utara he3

      Delete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers