Cepatnya September

1:31 PM

September

Cepatnya lahai dah September.Hari ni dah seminggu dah pon.

Lagi sebulan Aqil Najmi dah masuk 2 tahun.Cepatnya anak kamu membesar.Iskh...dok rasa lagi saat boring menunggu berjam-jam di hospital nak jumpa pakar tup tup dah dekat 2 tahun rupanya...hahaha...


Dan sebab dah nak 2 tahun ni la banyak dah ayat cepugangsa keluar.

Bila nak bagi Aqil adik?


Bila?

Bila?

Bila?

Jenuh nak tepis.

Bukan taknak bagi adik tapi kita czer...takleh nak ngandung cepat-cepat.
#jawapanselamat

Tapi yang pastinya belum ada rezeki lagi.Hari tu dah ada tapi....sobbbsss...sedih la...

Dan yang paling tak menahan yang ni la....



Kah...kah...kah...payah la nak kurus.Dapat suami suka tapau nasi kandar tetengah malam bawa balik cemana la nak kurusnya.


You Might Also Like

17 apa kata anda?

  1. insya-Allah nti ada rezeki abam aqil ade adik yer.tunggu...
    gemuk itu tanda bahagia okey.kite ni suami balik dok tanya ja bila nak gemuk.lg stress.

    ReplyDelete
  2. alahai aqil nampak abg abg sangat pakai topi tu. alahh ka zai rilek la dulu. tgu anak besaq sikit boleh la abg aqil tolong jaga adik nnt hehehehe. u know what. im fat too :P

    ReplyDelete
  3. insyaAllah nanti ada rezeki. Nak kurus mai order produk CP hehehe

    ReplyDelete
  4. memang betul. .cepat sgh masa skrg berlalu. .sekejap je dah nak masuk new year...

    ReplyDelete
  5. tu laa kannn? cepat sungguh masa berlalu..adoii..

    ReplyDelete
  6. insyaAllah ada rezeki untuk Aqil to be abang :D

    Bila seronok berat badan turun.
    AMBIL CAKNA JIKA NAK KURUS

    ReplyDelete
  7. makan kena jaga...pulun siang hari puasa malam hari macam saya heeee....

    saya makanlah pagi malam pun macam ni juga....tak leh buat perumpamaan....

    ReplyDelete
  8. memanglah pejam celik pejam celik je da september =D

    ReplyDelete
  9. ohmaiii nasi kandar tetengah malam.. nak sikit..:D

    ReplyDelete
  10. Yang minion tu sama la kita!hahahah
    Kipidap zai...
    Bila la nk kurus kan

    ReplyDelete
  11. Yang minion tu sama la kita!hahahah
    Kipidap zai...
    Bila la nk kurus kan

    ReplyDelete
  12. Yang minion tu sama la kita!hahahah
    Kipidap zai...
    Bila la nk kurus kan

    ReplyDelete
  13. ha ha ha still fat?
    hadoi la...
    pe pun, happy becoming bday ye aqil syg.

    ReplyDelete
  14. Ekin berat naik ni nak diet balik la

    ReplyDelete
  15. hahahaha tergelak baca hat bawah tu :p

    kannnn cepat je masa berlalu, rasa sakit kita pun tak habis dok seriau perit merit ada lagi

    ReplyDelete
  16. Insya Allah bila sampai masanya pasti akan ada rezeki tuh..
    Bilalah nak kuruskan.. hehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers