Harta Karun Berkurun | Guardian My Happy Bag

2:11 PM

Harta Karun Berkurun | Guardian My Happy Bag

 
 
Entri terlajak lempaq ke belakang sebabnya baru pi ambik barang dari Zaf so ni la harta karun berkurun saya, Guardian My Happy Bag...hihihi...
 
Dalam bulan Ogos ni jugak Arzmoha dok racun kami warga #bloggerutara dalam wasap cakap Guardian ada jual happy bag ni dengan harga RM3.88 sen tiap satu di seluruh cawangan di Malaysia.
 
Gila murah
 
Pastu semua dalam group pakat termakan racun sorang sikit.Dok pi beli happy bag ni pastu pos gambar apa yang depa dapat.
 
Dengki tau tengok masa tu sebab saya tak beli lagi.
 
Bergantung pada cawangan kalau tak salah.Ada setengah tu dapat 2 barang ja dari satu happy bag dan ada tu sampai 5 6 barang.Tapi kalau dua barang tu pon harga dah melebihi RM3.88 dah pon.Memang berbaloi-baloi la.
 
Saya pon apalagi termakan racun tu gak tapi malangnya hari berkenaan ada department lunch kat satu tempat ni.Bila pi tengok takde Guardian Pharmacy pon kat situ.
 
FRUST
 
Baru nak hepi-hepi tetiba frust.Nak tunggu balik takut habis stok....wuuuuu...
 
Dalam dok wasap-wasap tu terbaca Zaf dok kat Guardian tengah beli happy bag dan terus teroder dua...hahahaha...
 
Dan baru hari Selasa lepas dapat ambik harta karun berkurun ni kat Zaf.Thanks Zaf sebab sudi beli dan simpan lama-lama My Happy Bag ni.
 
Dalam keta tak sabar nak buka...hihihi...
 
 
 
Dan inilah hasilnya.Banyak gila.Pemurah betul la Guardian Pharmacy area Inderawasih tu.
Kalau total semua tu dah lebih melampau-lampau dari harga yang di bayar.
 
 
Ini memang buat orang happy.
Bersesuaian dengan nama dia My Happy Bag.
 
Tak sabar nak tunggu Guardian Pharmacy buat My Happy Bag lagi.Kali ni nak kena rembat banyak-banyak.
Nanti kalau ada lagi kami habaq na.Tunggu informer si Arzmoha yang rajin pi Guardian bagi info...hihihi...
Kot-kot hampa ternampak bila-bila Guardian Pharmacy jual My Happy Bag lagi hampa roger-roger kat kami sama na.
 

You Might Also Like

16 apa kata anda?

  1. Memang happy kan dapat happy bag ni..

    ReplyDelete
  2. bestkan..lepas ni nak beli banyak2 laa..hihihi

    ReplyDelete
  3. bila nak ada pulak.. nk p borong nii

    ReplyDelete
  4. wah untungkan, dgn 3.88 je dapat barang macam2.. :)

    #BU

    ReplyDelete
  5. ada lagi ke? nape tak tahu pun ni. hehe

    ReplyDelete
  6. wow mmg best lah happy bag uols jeles pulak
    ruginnye x pergi terjah even guardian seberang jalan je huhu

    ReplyDelete
  7. Kak Zai.. bak mai la ambipur satu.. ada 2 tu hahaha..

    ReplyDelete
  8. hahaha... sesama... terharunya banyak toi nama kita... ngeh2

    tak sabaq bila ada promo ni lagi..

    kali ni, nak hangkut bebanyak lagi.. muhehehe

    ReplyDelete
  9. hari tu masa arz heboh dalam group, saya tgh sibuk kerja, x sempat pi..

    ReplyDelete
  10. kira pun tak dapat masa tu sobsssss

    ReplyDelete
  11. Ekin jeles x p beli sob sob byk barang dapat tu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers