Rezeki akhir 2014

1:07 AM

Assalamualaikum

Selasa 30 Dec 2014 hari terakhir keja di tahun 2014 kami committee annual dinner yang lepas dapat jemputan.

Tertanya-tanya gak untuk apa.Bukan ke dah belanja makan kat NADA LAMA EQ baru-baru ni.
Rupa-rupanya majlis penyampaian sijil penghargaan dan juga 'spesel gift'.


Waktu kejadian tak snap pon pic.Dapat power bank iTOUCH.... Alhamdulillah.
    Sajakan nak bagi benda free camni padahal wat keja tak tera mana pon mass dinner tu.Letih bergambar selpiaq dan makan ja rasanya....hihihi...
Lepas charge 5 jam hari ni saya rasmikan iTOUCH saya ni.



Ada lampu led disekeliling body power bank ni.Bila kita gunakannya,led akan menyala dengan 7 warna pelangi.
LAWA!!!!!


Setakat hari ni dah 2 kali saya charge henpon guna iTOUCH untuk sekali charge dan bateri henpon cepat full.

Saya memang puas hati guna iTOUCH free ni....hihihi....

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
  2. untunglah dapat free.comel pulak.selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  3. mahal dak kalau beli kt luar ek? macam tertarik2 pulak tgk lawa sebegitu hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers