Kasut baru...terus rasa segak bergaya

8:36 PM

Assalamualaikum

Khamis dapat kasut baru selepas 2 tahun pakai kasut sekolah(ESD).
Asal request nak tukar asik takda size ja lastly request Safety shoes je la baru dapat.



Dan dan rasa segak bila pakai kasut ni....hihihi....
Yela...dari MD sampai la ke operator semua pakai kasut sekolah kecuali ERT team dan AE ja.

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. amboi safety shoes dia macam timberland!

    ReplyDelete
  2. kacaknye kasut..
    ihiks..
    safety boot saye kaler itam..

    ReplyDelete
  3. wah. ini kalau bagi penyepak pada sesiapa buat hal pun sedap ni.

    ReplyDelete
  4. ensem sungguh aih kasut. tak bunyi keletuk keletuk ke kak zai? hihihihi

    ReplyDelete
  5. Zai ni keje site ka? Amboih....bukan main lagi dgn safety shoe kunin hihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers