FaceApp Yang Viral Itu

2:46 PM

FaceApp Yang Viral Itu | Baru-baru ni tular pula app terbaru iaitu FaceApp. Sana sini orang upload gambar muka tua la muka baby la...hihihi....kita pon terjebak juga nak berFaceApp.

Nindia versi kita hari ini....hahahaha...


Amboi...muka renyih kita bukan main lagi gigi kapak besar tersusun indah padahal....bahahaha....gigi asli tu jarang-jarang kot.

Eh...eh...muka tua tu macam tok Besah la....ihik... Dah anak tok Besah mestilah muka pon iras-iras tok Besah...ye dok?

Kalau korang nak cuba boleh download FaceApp kat Play Store ok.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. ramai yang duk share app ni skang.. ")
    boleh tengok muka time tua nanti.. hihi

    ReplyDelete
  2. ramai duk share hahahhaha ok sekurang-sekurangnya taw rupa tua macam ner

    ReplyDelete
  3. ramai member aida up pasal ni kat fb.
    tapi aida x buat lah.
    sebab x byk selfie sendiri.
    lagipun muka tak lawa ha ha ha :)

    ReplyDelete
  4. tak terbuat lagi hihhihi. aah gmbr muka tua muka tok besah!!!

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers