Tempat Menarik Untuk Dilawati Di Penang | My Happy Place-Eco Meadow Gallery

2:42 PM




My Happy Place | Balik dari makan-makan di laksa seringgit dan shopping di Pasar Kemboja kami singgah di Eco Meadow yang merupakan salah satu tempat menarik untuk dilawati di Penang. Ini kali ke-4 saya datang ke sini. Setiap beberapa bulan Eco Meadow Gallery akan tukar dekorasi di luar galerinya. Saya pernah ke Netherland tengok kincir angin, layan kereta comel dan tengok tulip di Netherland…hihihihi… #verangan
 
Sebab tengah panas lit lit orang Penang kata, bateri handphone pon ada sejemput dan gopro tetiba pulak tak boleh nak setting ini je la yang mampu di abadikan dalam kenangan….hahahaha…ayat...













 
Dah nak pitam dah masa ni dengan keadaan panas membahang. Masuk ja kereta terus rasa lega tapi dahaga la pulak….huhuhuhu… Pastu pulak ada cameraman professional tengah dok shoot kat situ dengan model. Weols malu...huhuhu...terus posing ala ala je la.
 
#selesaikerjagilakamisemuauntukpenggalsatuhahahahahaha

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. kak.. tempat ni dekat ngan Jawi ke Juru tu kan ? hahaha.. dekat ngan rumah tapi tak pernah sampai pun.. cantik-cantik deco sebab colour terang2..

    ReplyDelete
  2. dekat2 pon blom pernah sampai lagi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers