Bonus dari Drypers Club

11:54 AM

Baru-baru ni dapat email dari Drypers Club kata dapat bonus(mata terkumpul). Kita macam terkejut juga sebab dah lama tak beli lampin pakai buang buang Drypers ni. Saja buka Drypers Club check tengok-tengok memang betul la dah masuk bonus banyak tu....wuuuuuu....banyak kot.


Sebenarnya kita dah ajar kawan-kawan kat opis ni suruh redeem point bila beli Drypers tapi depa boleh pula gunting kod mata tu bagi kat saya suruh redeem. Itu yang sentiasa aktif dari tahun 2015 sampai sekarang...hihihi... Macam anak 2 3 orang ja gayanya padahal dok tolong redeem lampin pakai buang kat kawan-kawan sama ni.

Kalau ada yang masih tak tahu sambil membeli lampin pakai buang jenama Drypers untuk anak boleh kumpul mata dan redeem barangan Drypers boleh baca kat SINI. Masa ni pon saya baru je tahu kewujudannya...hahaha...

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. ada anak nanti boleh cuba ni hihihihi

    ReplyDelete
  2. pernah reedem sekali pastu x buat dah asyik lupa hahaha

    ReplyDelete
  3. setelah sekian lama tak boleh komen, hari ni baru bertuah boleh komen

    ReplyDelete
  4. nak p terjah entri lain lah.. nak balas dendam hari tu tak leh komen

    ReplyDelete
  5. wahhh.. baiknya hati kengkawan bagi code tu.. huhuhu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers