Lazada Birthday Blogger Contest

3:40 PM


Lazada Birthday Blogger Contest




 

Happy birthday LAZADA MALAYSIA!!!!!

 

Wah…dah 5 tahun dah Lazada dan tak sangka juga Lazada adalah website membeli belah yang sering saya kunjungi kerana serba serbi semuanya ada di sana.

Sempena birthday yang ke 5 tahun, Lazada ada membuat pertandingan untuk para blogger. Jadi apalagi….jom la ramai-ramai pakat-pakat join. Lagi ramai lagi meriah. Lazada minta kita berikan 3 barangan favorite dalam websitenya. Tiga je? Haish…jangankan 3, 30 pon saya sanggup bagi…hihihihi.

 

What do you love about Lazada Malaysia?

Apa yang saya suka tentang Lazada Malaysia? Dah tentu-tentunya barangan yang terdapat di websitenya. Dari barangan diri hinggalah ke barangan rumah semuanya ada di Lazada. Taip dan klik klik saja dah boleh pilih dan beli barangan yang di idamkan. Tak perlu nak pusing mall sana sini.

 

Penghantarannya pon cepat tak perlu nak tunggu lama. Kadang tu order hari ni esok lusa dah sampai. Memang efisien!!!

 

Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)

Kalau diikutkan nak bagi lebih dari tiga. Tengok itu suka, tengok yang ni berkenan….haihhhhh tapi Lazada suruh pilih tiga je. Dan inilah tiga barangan pilihan saya di Lazada Malaysia.

Chanel Coco Mademoiselle 100ml EDP

Hahaha...bukan tak suka nak pi shopping sendiri kat mall tapi bila target nak beli perfume macam ni mesti akan terpesong terbeli perfume lain...hahaha...so ini target saya untuk di Lazada Malaysia.

 


Casio Sheen SHN-4019DDP-7AVR


Saya peminat Casio dan dah kumpul 2 koleksi Casio tap Casio Sheen ni memang lama di cari. Target nak dapatkan yang ni juga.


 

Samsung Galaxy Tab A 7'' 2016 8GB LTE(Silver)

Memang tengah mencari tab tapi tak berapa pandai bab gadget bila nak beli di luar. Tengok detail pon ok dan saya macam nak lock yang ni juga.



 

How do you think Lazada Malaysia can improve?

Lazada Malaysia boleh memperbaiki sistem dan perkhidmatannya yang sedia ada dengan melihat komen dari para pembeli. Saya pon bila tiap kali ingin membeli barangan dari Lazada Malaysia akan semak komen pengguna yang lain tentang barangan yang saya ingini. Jika banyak komen yang positif dan memuaskan hati baru saya yakin untuk membeli.

 

What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

Sempena hari jadi Lazada Malaysia yang ke-5 ni, saya berharap Lazada Malaysia dapat memberikan barangan dan perkhidmatan yang terbaik kepada pembeli tegar atas talian seperti saya dan menjadi online shopping mall yang di cari sepanjang tahun.
 
Kalau korang nak join boleh klik sini :- http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

You Might Also Like

1 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers