Kekal Cergas dan Cantik Dengan Glow V Fit

1:23 PM


Assalamualaikum | Akhirnya minggu ni ada juga masa nak taip entri panjang-panjang. Dah dekat sebulan saya sibuk dengan kerja dan juga program amal bersama anak-anak yatim yang dah pon selesai Sabtu lepas. Yang tu nanti kita cerita dalam entri lain. Pastu Ahadnya sempena cuti sekolah yang dah pon berakhir ni saya bawa tok Besah dan Aqil ke Alor Setar---Kuala Kedah---Kota Kuala Muda dan balik ke Juru. Kesian Aqil, seminggu cuti sekolah tak ke mana-mana pon. Mama terlampau sibuk. Balik keja petang dah sibuk nak masak makan malam, basuh baju, lipat baju, kemas rumah dan ajar anak mengaji. Bersusun-susun kerja tak pernah sudah. Esoknya pagi-pagi mulakan rutin macam biasa kembali.
 
Ada kawan-kawan tanya tak letih dan mengantuk ke? Yela, asal masuk tengahari ja semua pakat lemau tapi saya masih steady tenaga dan mata ni. Bila tanya kawan-kawan diorang kata letih ada anak kecil tu yang mengantuk. Saya pon ada anak kecil tapi masih boleh maintain lagi. Nak tahu rahsia kekal cergas dan cantik glowing sepanjang hari? Saya amalkan GLOW V FIT.



Kekal Cergas dan Cantik Dengan Glow V Fit




 

Glow V Fit diformulasikan dari estrak buah delima, vitamin C, Chia Seed, Garcinia Cambogia, Manjakani, Kacip Fatimah dan 13 jenis herba ini sebenarnya dapat MENURUNKAN BERAT BADAN jika di amalkan mengikut aturan dan diet yang betul, MERAPATKAN DAN MENJAGA DALAMAN WANITA serta MEMUTIHKAN kulit di samping KEKAL CERGAS dan AKTIF BERTENAGA(fit) sepanjang hari . GLOW V FIT juga dikenali sebagai jus GVF. Wanita mana yang tak mahu GLOW GLOWING kan?
 
Saya dah amalkan jus GVF ni selama 2 minggu dan kesannya amat bagus. Takde lagi keletihan di waktu tengahari dan kekal cergas hingga ke malam. Pembuangan air besar juga lancar dan yang paling penting ia tidak panas. Muka pon nampak berseri dan tidak kusam.



 

Kelebihan GLOW V FIT/Jus GVF yang terbukti berkesan :-


  • Menjaga kestabilan gula dan darah
  • Menyekat penyerapan lemak dan meningkatkan metabolism
  • Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya
  • Membuang toksin dalam tubuh
  • Mengawal berat badan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Merapatkan hubungan intim
  • Merawat dalaman wanita
  • Menghilangkan keputihan
  • Merawat dan memutihkan kulit dari dalam
  • Merawat jerawat, masalah kulit dan kedutan
  • Membunag toksin dan racun
  • Menambah susu badan dengan kurma dan habatusauda
  • Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan
  • Agen awet muda
  • Anti kanser
  • Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga
  • Menurunkan kolestrol
  • Menurunkan tekanan darah
  • Melancarkan peredaran darah
  • Tidak perlu berlapar dan bersenam
  • Mencegah penyakit kronik
  • Tiada kesan kembali gemuk selepas berhenti minum jus GVF

 

Ia sesuai di minum :-

  • Oleh ibu menyusu
  • Boleh di ambil ketika period
  • Wanita di dalam pantang

 

 

Tidak sesuai bagi golongan :-

  • Wanita mengandung
  • Berumur kurang dari 15 tahun
  • Pesakit jantung dan pesakit kronik

 

Cara pengambilan GLOW V FIT ini amatlah mudah. Cuma ambil 2 sudu pagi sebelum sarapan dan 2 sudu malam sebelum tidur. Pastikan guna sudu plastic dan sewaktu perut kosong ya.
 
Tindak balas selepas pengambilan GLOW V FIT, lemak dan toksin akan keluar melalui peluh/kencing. Jadi pastikan korang minum air kosong lebih kurang 3 liter sehari kerana air sangat membantu sebagai formula membakar lemak dengan lebih cepat.
 
Korang juga dapat merasai perbezaan seawal seminggu dan ia bergantung kepada individu dan tahap metabolism badan serta hormon.

 

Antara testimoni Glow V Fit


 
 
 


 

Bagi yang berminat untuk mencuba Glow V Fit bolehlah menghubungi :-
Latifah Abu Bakar- 013 669 3620
Facebook : Glow V Fit

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. tak sabar nak cuba lepas bersalin nanti

    ReplyDelete
  2. wahhhh makin jelita #bloggercvcipupayment lebat ni hahaha kbai

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers