Derma Darah Lagi

9:15 AM


Derma Darah | Alhamdulillah minggu lepas di beri kesempatan menderma darah buat kali yang ke-12. Beberapa hari sebelum tu saya dah dapat mesej dari Hospital Pulau Pinang untuk derma darah tapi masa tu saya ABC(Allah Bagi Cuti) la pulak. Memang lupa yang company ada buat kempen derma darah bulan ni.



 

Pagi tu baru tau ada kempen derma darah. Saja mencuba sebab baru ja beberapa hari habis ABC jadi tak berharap sangat. Bila check HB…fuh…lepas 12.9. Check BP 136/97…fuh…fuh…neves tau takut tak lepas. Kali ni derma 350 ml ja sebab HB tak cantik macam 3 bulan lepas.



 

Kali ni sengaja derma waktu pagi tapi tak pagi sangat la. Pukul 11 pagi camtu dah. Duduk baru 5 minit tak sempat nak swafoto tup tup nurse kata ok dah penuh dah. Haaaa….terkejut juga la. Cepat sangat…hihihi…kawan yang datang sekali derma darah baru dok cucuk saya dah pon selesai. Rehat sebentar dan dapat la menjamah kuih muih yang disediakan pihak Tabung Darah Hospital Pulau Pinang pihak syarikat.



 

Kali ni dapat gift ni. Jadilahkan….asyik payung ja sampai penuh bonet kereta dengan payung….hahahaha

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. amboi byk payung tu..bak lah seketul dua hahaha
    baguslah zai..keepitup

    ReplyDelete
  2. dapat Tupperware tu. lagi ok. payung dah banyak stock hihihi. ohh baru tau yang berapa liter darah diambik tu bergantung pada hb kita jugak ye

    ReplyDelete
  3. satu perkara tingin nak buat tapi belom berani =)

    ReplyDelete
  4. sihat sokmo la kak derma darah

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers