Pemenang Thomas Town Giveaway by Zai Zamree

8:00 AM


Alhamdulillah tamat sudah giveaway Thomas Town. Rasanya saya dah singgah ke semua blog yang menyertai Thomas Town Giveaway by Zai Zamree. Terima kasih kerana sudi join giveaway dari blogger sendu ni....ahak...dah makin sendu sejak bizi dengan kerja ni. Nak bercuti pon tak sempat.


Pemenang Thomas Town Giveaway by Zai Zamree





Hari ni saya nak umumkan seorang pemenang yang akan memenangi 2 pass masuk ke Thomas Town yang bernilai RM170 dan seorang lagi pemenang yang mendapat RM50 tunai.




Dan pemenangnya ialah....jeng...jeng...jeng...























v

2 pass masuk ke Thomas Town bernilai RM170 dimenangi oleh peserta nombor 19.
Tahniah...tahniah...tahniah... Dah boleh plan nak pi bercuti bila tapi sebelum 31 Mac 2017 ni tau. Kang melepas pulak. Nanti dah pergi Thomas Town boleh cerita di blog ye.




 Pemenang untuk wang tunai RM50 dimenangi oleh peserta nombor 4.
Tahniah....tahniah... boleh beli kepci ni...hihihihi...

Boleh check nombor korang di SINI. Para pemenang sila email ke fardshop@gmail.com untuk tuntutan hadiah :-
  •  tiket boleh bagi detail alamat dan nombor telefon
  • wang tunai bagi nama dan nombor akaun(Maybank/CIMB)



Cabutan hari ini menggunakan khidmat pakcik RANDOM.ORG

Sekali lagi terima kasih yang sudi join Thomas Town Giveaway by Zai Zamree dari saya dan Cikpinz. Ada rezeki lain lagi kita buat lagi ye. Nanti sudi-sudikanlah join lagi.

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. Alhamdulillah. Terima kasih Zai dan Cikpinz. Semoga di murahkan rezeki sentiasa. InsyaAllah. 😘😘😘

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tak sangka menang walaupun bukan 1st prize

    ReplyDelete
  3. wahhh~ bestnya~ tahniah pemenang =)

    ReplyDelete
  4. wahhh ,, tahniah buat pemenang . ehhehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang! bestnya menang hadiahhhh :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sis. Dah letak banner sis kat blog saya. And follow. Do follow back ye sis. :) Jemput join GA saya http://coretan-athirah.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-sesi-mac-april-2017.html

    ReplyDelete
  7. tahniah pemenang. lama sgt tak masuk blog terlepas GA kak zai huuuu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers