Giveaway Thomas Town dah nak sampai tarikh akhir

10:37 AM


Lagi beberapa hari ja lagi giveaway Thomas Town yang saya lancarkan bakal di tutup. Phewwww....



Lani tengah bizi dengan cycle count dan macam-macam lagi kat tempat kerja. Balik rumah takdan nak belek-belek blog dan nak taip entri. Nak pi bercuti pon tak sempat.

Tapi korang jangan risau, Insyaallah saya akan umumkan pemenang pada hari Rabu 22 Februari nanti. Pukul berapa tu tak dapat dipastikan lagi....hihihi...

So kalau ada yang sudi nak join giveaway Thomas Town ni lagi boleh klik SINI dan ikut syarat-syarat yang ditetapkan.

Nak check senarai peserta boleh tengok SINI kot-kot dah join tapi nama tercicir.


Tunggu keputusannya nanti tau. Muah ciked....hihihi...

You Might Also Like

7 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers