Teaser | PBU di Park Avenue Hotel Sungai Petani

3:09 PM

Teaser | PBU di Park Avenue Hotel Sungai Petani



Hi korang. Seminggu blog menyepi. Tahun ni macam tahun-tahun lepas company shutdown seminggu tapi tak bercuti ke mana-mana pon. Tahun ni aqil dah start sekolah jadinya rutin harian masa shutdown tu hantar dan ambil Aqil je la. Sementara dia nak biasakan diri kat sekolahkan. Lagipon umur baru 3 tahun 3 bulan, macam-macam ragamnya.

Akhir cuti shutdown saya memenuhi undangan bersama team #projekbloggerutara di Park Avenue Hotel Sungai Petani. Nah gambar untuk tatapan korang.


Eh...bukan senang team #projekbloggerutara yang berkeluarga boleh bersama-sama selama 2 hari 1 malam. Alhamdulillah, rezeki awal ahli #pbu kat situ. Nanti kita buat review penuh ya. Tengah bizi setelkan kerja tertunggak yang menimbun ni. Babai....

p/s : encik boss #pbu jangan marah na gambar takde dalam ni...hihihi...



You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers