Khamis Yang Spontan | Aqil di Sekolah

3:44 PM

Khamis Yang Spontan | Aqil di Sekolah


Kalau di lihat pada pakaian seragam sekolah pasti ramai boleh teka sekolah tadika apa....hihihi...takyah nak mention kat sini dah kan kat mana-mana. Bahaya.

Gambar kat bawah ni sewaktu cikgu mengajar anak murid sembahyang sunat dhuha. Macam-macam karenah dok ada dan ternampak la anak kita yang seorang itu.


Gambar ni kes orang lain sujud dia takmau sujud la ni. Macam-macam ragam.
 




Alhamdulillah...takde adegan drama swasta dah tiap pagi. Senang ja kejut bangun, mandi dan ke sekolah. Yang penting sekali time makan mesti makan 2 pinggan lebih dari orang lain...adehhhhh....anak sapa la tu...hihihihi....

You Might Also Like

1 apa kata anda?

  1. sama la seragam anak kita :)
    and dlm grup pun memang cikgu ada share gitu, zai.
    sejuk ati kita ek tgk gitu.
    kekadang aida pun culas dhuha... aduhai.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers