Save A Life, Give Blood | Kempen Derma Darah

2:22 PM

Save A Life, Give Blood | Kempen Derma Darah



Alhamdulillah lagi sekali kempen derma darah di company event SAVE A LIFE, GIVE BLOOD saya dapat menderma darah selepas menderma darah beberapa bulan lepas. Mengikut kiraan ini kali yang ke-11 selepas pegawai perubatan yang bertugas susun balik kad yang saya dapat bila tak bawa buku merah ni. Phewww...dah banyak rupanya. Cadangnya nak buat ujian Hepatitis B sekali tapi pegawai bertugas cakap kerajaan tangguh dulu ujian tu sebab tak cukup bajet. Macam biasa company memanggil Tabung Darah Hospital Pulau Pinang untuk event 3 hari berturut-turut dari 13 hingga 15 Disember 2016 kerana sambutan yang menggalakkan dari para pekerja dalam event yang lepas.


HB kali ni pon still cantik, 13.7. BP pon di paras normal, Alhamdulillah. Bila selalu sangat menderma darah, kena cucuk macam ni dah tak rasa apa sangat. Tak macam memula nak derma darah dulu. Seriyau.


Kami sudah derma darah di hari pertama event berlansung.


Pihak Tabung Darah Pulau Pinang dan company saya bekerja memberi sedikit cenderamata serta jamuan makan untuk para penderma darah.


coklat tu hadiah sambutan Krismas bukan untuk derma darah....hihihi...



Saya sudah.

Anda?

Save A Life, Give Blood



You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. Seronok kalau derma darah kat kilang. boleh dapat gift.. kat luar, dapat makan n minum ja..huk2

    ReplyDelete
  2. wahhh dpt hadiah coklat lah..bestnyaa
    iols derma2 darah ni xberani
    kalau tiba2 kuar darah ok hahaha

    ReplyDelete
  3. bestnya blood donor ni.. Unni x lepas nk mderma.. :(

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..semoga dpt membantu mereka yg memerlukan.. igt tadi derma darah dpt coklat tu.. hee

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers