Projek Blogger Utara dah setahun

6:24 PM

Projek Blogger Utara dah setahun

Alhamdulillah pada 1 Disember 2016 yang lepas genaplah setahun team #projekbloggerutara. Tak sangka pejam celik pejam celik dah setahun kami menjalinkan ukhuwah dalam satu kumpulan kecil blogger di Utara tanah air.


Dah pelbagai tempat kami review bersama dari butik ke restoran, muzium, warung serta hotel. Semuanya dilakukan dalam satu pasukan dan bekerjasama.


Alhamdulillah...usaha dari semua ahlinya dari sekecil-kecil review semakin lama #projekbloggerutara makin dikenali.


Terima kasih juga buat semua yang pernah menggunakan khidmat #projekbloggerutara untuk review produk anda.

Nak tahu lebih banyak info atau ingin menggunakan khidmat kami untuk review produk anda boleh ke page Projek Blogger Utara.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. bestnyaa. mcm mana nak join blogger utara? sy pun org utara jgk.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...semoga ukhuwah yg terjalin antara kita semua berkekalan.. bila tah nk celebrate nie..

    ReplyDelete
  3. yeahhh dh setahun.. hahah rasa sat

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua !! dah boleh start berjalan kalau baby ni...

    ReplyDelete
  5. Kena celebrate nih.. dah setahun kita bersama..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers