Beauty | Bermerah Mak Ngah Dengan Lipstik RM4

7:26 AM

Beauty | Bermerah Mak Ngah Dengan Lipstik RM4


Ingat tak hari tu saya beli lipstik RM4 sempena online revolution di Lazada.my. Meh saya nak tunjuk lipstik merahnya mak ngah tu. Saya ni susah nak beli lipstik yang kaler terang benderang. Selalunya kaler lembut ja.




Tak berani nak guna kaler terang benderang ni takut orang pandang mulut saya saja...hihihi tapi baru-baru ni rasa macam nak cuba try test lipstik kaler merahnya mak ngah bila tengok ada kawan-kawan pakai nampak cantik nampak lawa dia pakai lipstik merah 😃 


Dah lama dapat lipstik tu dan dah banyak kali juga guna ke kenduri kahwin dan juga event. Pi kerja pakai lipstik merah mak ngah? Oh...tidak sama sekali...hahaha...



Saya pilih lipstick NYN code 04-Long Lasting Waterproof Moisturizing Lipstik Matte Lip Stick Lip Cream 4#retro red. Naha...sebatu pak ngah tengok dah nampak mulut ni dah.


Kaler asalnya gelap sikit tapi bila pakai....auwwww...terang benderang. Nampak mak ngah HOT gitewwww. Ok...konfiden level dah up sikit...ihik





You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. nampak muda pakai terang hihihihi...

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini...wahh...merahnya...

    ReplyDelete
  3. Harga pun mura... memang untung beli sempena online revolatoin dari Lazada...

    ReplyDelete
  4. dah jumpa time pakai merah mak ngah ni.. hot tau !

    ReplyDelete
  5. wah wahh.. merah nya makngah bak kate org perak.. hihii

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers