Trend Bawal Pucci

2:40 PM


Trend Bawal Pucci


Akhir-akhir ni sana-sini bertebaran(ayat dramatik) gambar orang pakai tudung bawal pucci. Mula-mula tu rasa macam taknak beli tapi bila tengok orang tu pakai lawa orang ni pakai lawa kita pon nak juga.

Tapi saya ada satu masalah besar bila pakai tudung bawal. Setengah jam yang pertama pakai tu memang okla. Kemas elok terletak. Nak selfie ke apa masa ni la. Lepas pada tu...ya rabbi...tudung dah start herot petot. Tak caya? Meh tengok gambar masa jaga DL Team Building kat Taman Belia baru-baru ni. Pakai bawal cotton pon boleh herot petot...tak patut...tak patut...hahahaha...


Bila dah terbeli takkan tak pakai. Mohler selfie seketoi dua.

gambar minggu lepas-3 jam selepas pakai pucci
 Phewww...tak sangka pucci ku mampu bertahan elok berbanding bawal cotton....hihihi... Hari ini sekali lagi berpucci mucci. Fuhhhh...gaya mau mantop.


Padahal ini keadaan sebenarnya. Mata terkena peluru pistol mainan Aqil semalam. Harap-harap esok surut la. Jangan makin membengkak sudah la.


Kita rasa nak tambah koleksi pucci lelawa lagi la.


You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Berkenan jugak akak dgn tudung pucci nie..tp takut xsesuai jer..hehehe..nnti bole try beli tgk kan..sesuai ke tak..kalau sesuai bole la together2 berpucci dgn kak zai..heheheh

    ReplyDelete
  2. aiyokkk.. aqil tembak ibu ke.. adehlaa..

    husna pon rembat sehelai pucci ni kak..hahaha.. trend punya pasal..

    ReplyDelete
  3. hahaha.. herot petot tu memang tak leh elak//

    maintain jugak pucci ni kan.. yang Kak Zai pakai macam bidang besaq ja.. selalu tengok, bidang kecik

    ReplyDelete
  4. hahahahahahaha
    xleh bla mata kena tembakan pistol aqil
    abislah tok nti xleh lawan depa pakai spek makan kat otel hahahaha

    ReplyDelete
  5. cantik pucci tapi xde pun collection sbb tak yakin nak pakai satin

    ReplyDelete
  6. amboi berpucci sakan.. nasib belum terpengaruh..

    ReplyDelete
  7. Comel bangat akak dengan Bawal Pucci..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers