Spontaneous Thursday | Carian From BAGAN With Love

11:29 AM

Spontaneous Thursday | Carian From BAGAN With Love


Spontaneous Thursday | Carian From BAGAN With Love. Pagi ni check pageview blog untuk semalam ada naik sedikit. Rupa-rupanya ada orang cari entri From BAGAN With Love.


Dalam dok skodeng sana-sini ada orang tag kat facebook. Rupa-rupanya admin From BAGAN With Love terjumpa entri saya dan publish kat group tu.
 

Terharu rasanya tau padahal entri tu saya tulis tahun lepas bulan 5 tak salah tapi memang saya akui dalam banyak-banyak group di facebook yang saya join group From BAGAN With Love ni memang AWESOME. Nak tahu apa yang AWESOME nya group tu boleh baca kat SINI.

You Might Also Like

7 apa kata anda?

  1. erm... tahniah sis... semoga terus aktif blogging... :) All the best

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah sebab jadi viral hehe...

    ReplyDelete
  3. wow..terperasan gak tadi..tajuk entry tu pon dah best..tahniah zai

    ReplyDelete
  4. ape tu zai..jap iols terjah
    papepun tahniah u now in viral zai hahaha

    ReplyDelete
  5. Rezeki up pageview.. Kan kan. Pertama kali sbnrnya dgr ttg From Bagan With Love..

    ReplyDelete
  6. tertengok carian bawah tu. "pengalaman cabut gigi yang erkkkk" hahahaha kelakar kadang2 bila tengok carian2 tu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers