Black Friday Sales Di Mana Saja

3:28 PM

Black Friday Sales Di Mana Saja




Hari ni hari Jumaat sana-sini dok gila sales sempena BLACK FRIDAY. Diskaun gila-gila sampaikan ada barang yang harga puluhan ringgit boleh dapat dengan harga RM1 tapi dalam kuantiti yang terhad. Iskh...takkan kot ada harga macam tu. Kiranya sapa cepat dia dapat la kan. Terus masuk juga la dua tiga laman beli belah online.



Adoiiii....saya pon rambang mata tengok sana-sini. Haihhhh...nasiblah gaji belum masuk lagi cuma ada duit balance nak tunggu gaji ja. Sempat gak la rembat satu dua jenis. Kalau tak macam-macam dah saya rembat.


Kalau nak tengok-tengok baju, kasut dan handbag boleh ke Zalora. Klik gambar kat bawah ni.



http://tracking.shopstylers.com/aff_c?offer_id=260&aff_id=3043&aff_sub=3043&source=deeplink&url=http%3A%2F%2Fzalorasea.go2cloud.org%2Faff_c%3Foffer_id%3D10%26aff_id%3D1431%26aff_sub%3D%7Btransaction_id%7D%26aff_sub2%3D%7Baffiliate_id%7D%26aff_sub3%3DNA%26aff_sub4%3DNA%26aff_sub5%3DNA%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.zalora.com.my%252F%253Futm_source%253DHasOffers%2526utm_medium%253DAffiliate%2526utm_campaign%253D%257Baffiliate_id%257D%2526utm_content%253DNA

Kalau nak tengok barangan bayi, gadget, perkakasan rumah korang boleh cari di Lazada. Tengah ada black Friday sales hingga 90% tau. Fuhhhh...tahan nafas ja tengok barang-barang dalam Lazada ni.














http://tracking.shopstylers.com/aff_c?offer_id=50&aff_id=3043&aff_sub=3043&source=deeplink&url=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2FSH3emF%3Faff_sub%3D%7Baffiliate_ref%7D%26source%3D%7Baffiliate_id%7D%26aff_sub4%3D%7Btransaction_id%7D%26url%3Dhttp%253A%252F%252Flazada.com.my%253Foffer_id%253D%257Boffer_id%257D%2526affiliate_id%253D%257Baffiliate_id%257D%2526offer_name%253D%257Boffer_name%257D%2526affiliate_name%253D%257Baffiliate_name%257D%2526transaction_id%253D%257Btransaction_id%257D

Sempat la juga grap Photobook...hihihi... Konon nanti mood rajin datang boleh buat album baru. Kalau korang nak beli baucer photobook dengan harga murah klik kat gambar bawah ni ye.


You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. semoga bertabah sampai abis sales hahaha

    ReplyDelete
  2. Dah ada benda dok aim..tp sat tunggu harga btl2 cun sat..hehehe

    ReplyDelete
  3. ekin dah 5 barang shopping lazada ni hahahhaha

    ReplyDelete
  4. husna tak belek lg pon.. takut nak belek, takut terbeli pulak kang.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. masih belum bershopping lagi, rasanya tak berapa sangat laa, sebab bulan depan anak2 dah mula sesi persekolahan tahun 2017.. banyak nak guna duit..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers