Beauty | All in ONE Cleansing Tissue dari Lemuel Beauty

2:02 PM


Beauty | All in ONE Cleansing Tissue dari Lemuel Beauty




Korang semua…masih mencari-cari make-up removal yang mudah di bawa ke mana saja? Sekarang ni bermacam jenis make-up removal yang berada di pasaran.

All in ONE Cleansing Tissue dari Lemuel Beauty lah jawapan bagi yang masih tercari-cari make-up removal yang mudah di bawa ke mana saja. Produk dari Lemuel Beauty ini adalah dari Korea dan baru berada dipasaran kurang dari setahun. Produk ini dikeluarkan bertujuan untuk menyediakan kemudahan kepada semua pelanggannya dengan slogan yang mudah iaitu “Convenience Cosmetics in your Hands”.




Bersesuaian dengan taglinenya korang dah tak perlu nak bawa :-

  • Eye make-up remover
  • Oil cleanser
  • Face wash
  • Toner
  • Essence
  • Moisturizer
  • Eye cream


untuk cucian harian muka anda kerana anda cuma perlukan All in ONE Cleansing Tissue dari Lemuel Beauty kerana semua yang di sebut di atas terdapat di dalam satu pek. Sesuai untuk di bawa sewaktu travel untuk menjimatkan ruang di dalam bagasi anda atau boleh juga di bawa ke pejabat untuk kegunaan mencuci make-up untuk bersolat.


Mudahkan? Tak perlu nak usung banyak-banyak produk.




Kenapa All in ONE Cleansing Tissue?

Kerana kandungan yang terdapat dalam All in ONE Cleansing Tissue adalah NATURAL dan ini  yang kita perlukan untuk harian kita yang terlalu sibuk.
Korang tak perlu risau jika mempunya kulit yang sensitif, kering atau kulit berminyak kerana ia amat berkesan untuk semua jenis kulit.


Korang perlu menggunakan All in ONE Cleansing Tissue ini kerana tisunya amat lembut dan lembap dan ia :-

  • Di pek secara berasingan untuk menjamin kebersihan
  • Moisturizes dan nourishes
  • Bahan semulajadi yang dipatenkan
  • Tisunya dari bahan semulajadi
  • Mengandungi pati dari Rooibos


Apa itu Rooibos?



Rooibos adalah sejenis tumbuhan yang terdapat di South Afrika. Rooibos tinggi kandungan asid ascorbic atau vitamin C.
Banyak manfaat yang terdapat di dalam Rooibos antaranya anti penuaan, mencegah penyakit kulit, mengurangkan jangkitan bakteria, menggalakkan imun sistem dan melancarkan pengaliran darah.





Cara penggunaannya amat mudah semudah ABC.
A-Keluarkan All in ONE Cleansing Tissue dari peknya dan buka tisu pertama(yang bercorak) menjadi besar dan lap muka anda. Tak perlu tonyoh terlampau kuat Cuma lapkan keseluruh muka secara lembut.
B-Basuh muka dengan air dan keringkan dengan tuala kering.
C-Ambil tisu kedua dan lapkan keseluruh muka sekali lagi dan biarkan ia kering.


Siap!!!!! Mudah dan pantas.


Kat bawah ni cabaran 3 hari saya menggunakan All in ONE Cleansing Tissue dari Lamuel Beauty di belakang tangan kiri saya. Nampak bezakan? Nampak kulit tangan kiri saya lebih lembab berbanding tangan kanan.




Korang yang nak dapatkan All in ONE Cleaning Tissue dari Lamuel Beauty boleh ke :-


You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. wahhh beauty blogger dah skrg..
    ok tok resign kbai

    ReplyDelete
  2. wah ! senang untuk travel kalau macam ni

    ReplyDelete
  3. mmg senang pakai cleansing ni..

    ReplyDelete
  4. dah try mmg npk beza yg tangan tu
    then nak tanggal makeup pun senang
    tp nape dia bagi 3 je hahaha

    ReplyDelete
  5. berapa nie..berapa nie..tanya tanya tok..nie tanya kak pulak..hehehe

    ReplyDelete
  6. Mudah juga untuk dibawa kemana2 ya..

    ReplyDelete
  7. utk kaki travel syok laaa.. hehe. tgk nipis dan ringan

    ReplyDelete
  8. senang kalau nak cuci muka time nak solat dekat luar

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers