Menang Baucer Domino's Pizza Dari Page Mahamahu

10:27 AM

Menang Baucer Domino's Pizza Dari Page Mahamahu


Alhamdulillah...tersenarai sebagai pemenang baucer Domino's Pizza contest dari page FB Mahamahu.


Tada....baucer Domino's Pizza ni sampai sebelum hari Malaysia.
 

Boleh follow page FB / IG / Twitter dan Youtube Mahamahu macam kat gambar tu ek :)

Semalam rasa macam nak makan pizza so jom terjah Domino's Pizza terdekat tak sampai 4 minit dari rumah....hihihihi...
 

Nindia apa yang saya redeem mengikut baucer.
 

Nak saja tambah side dish tapi memikirkan kami berdua ja di campur regular pizza so tak payah tambah...kang tak habis makan membazir plak. Nanti sapa nak makan....abah Aqil kerja malam. Pukul 2 pagi baru balik.
 

Seronok dak gebok ni makan. Eh...jangan tanya Aqil makan pedas ke tu?
Dia makan macam orang dewasa makan cuma cili padi ja belum cuba lagi....ahak....

Thanks Mahamahu untuk baucer Domino's Pizza ni. Kenyang kami 2 beranak semalam.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. Wahh moga dimurahkan rezeki slalu.. Tahniah 😁

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak zai ekin dapat voucer belum dapat bagi ni...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers