Beauty | Golden Rose | Kosmetik Halal Kini Di Utara

11:15 PM

Golden Rose | Kosmetik Halal Kini Di Utara



Dua minggu lepas kita dapat jemputan dari Golden Rose Sunway Carnival Mall Seberang Jaya sempena pelancaran produk baru serta pembukaan butiknya di Utara.

Kita pon acah-acah make-up la hari tu. Kena la cecantik nak pi kedai kosmetik kan...


Golden Rose adalah jenama utama dengan kosmetik Erkul di Turki dengan pengalaman lebih 30 tahun dalam industry pembuatan kosmetik. Yang penting sekali produk Golden Rose ni HALAL....yeayyyy....

Ini antara produk terbaru yang dilancarkan baru-baru ni.







Ok...kita nak cite sikit produk yang kita suka sangat-sangat dekat Golden Rose ni.

Golden Rose MAKE-UP PRIMER ni adalah produk yang paling rare kat sini.



Sebelum memulakan make-up seeloknya dimulakan dengan sapuan make-up primer supaya kulit di jaga dengan elok dan make-up akan nampak lebih segar dan tahan lama. Untuk kulit biasa atau normal boleh gunakan luminous finish dan untuk kulit berminyak boleh gunakan mattfying and pore minimizing.



Selalunya saya pakai lipstik pink atau nude colour tapi kalini kita guna warna terang sikit.


Longstay liquid matte lipstik code 07 dan 02. Gabungkan 2 warna dan yang penting kekal lama. Nampak warnanya agak terang bagi saya tapi bila pakai memang sesuai sangat.



Dua benda ni saya memang suka sangat-sangat. Untuk mereka yang mempunyai kening yang sedikit atau yang agak berserabut macam saya tak perlu risau lagi dengan Golden Rose Longstay Liquid Browliner. Ia berwarna coklat akan menampakkan kening yang di lukis nampak natural. Untuk menampakkan efek yang lebih kemas boleh gunakan Golden Rose Brow Color Tinted Eyebrow Mascara.



Ada bermacam lagi kosmetik yang ada di Golden Rose sampai tak tahu nak pilih yang mana.


Saya suka luxury lipgloss ni..nampak mewahkan?



Kami dah cantik di Golden Rose.


Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang barangan kosmetik dari Golden Rose boleh layari :-
Website : http://www.goldenrose.com.my/
Facebook : https://www.facebook.com/goldenroseMY/
Instagram : https://www.instagram.com/goldenrosemalaysia/

atau boleh ke :-

Golden Rose Sunway Putra Mall Lot 4-8 (Asian Avenue)
Golden Rose Sunway Carnival Mall UG-38 (Mall Entrance)

WHATSAPP HOTLINE: 012-425 7477


You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. duk target Liquid Browliner tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. mmg cantik uols pya kening tu
    iols pun nak pi beli nti lah
    ritu x beli sbb x bw duit kahkahkahkahh

    ReplyDelete
  3. tak de la terang sgt kak lipsticknya.. sesuai dengan akak.. warnanya pon cantik..;)

    ReplyDelete
  4. ma ekin pernah guna produk ini... memang dah lama produk ni

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers