Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

4:29 PM

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my


Jom sama-sama join giveaway dari Ahmad Hasif. Penyertaannya pon mudah ja. Hadiah pon menarik.

Klik banner kalau nak join ok.

https://www.ahmadhasif.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html#.V8zxnJjVzGi

Entri sempena kemerdekaan saya?


Taknak la cerita bab tanah air...penjajah...jati diri... Rasanya tu semua ramai dah dok cerita. Saya nak cerita tentang tempahan baju sempena hari kemerdekaan....hihihi...

Bila mak anak-anak soleh solehah ni wasap gambar anak depa masuk NST keluaran 1/9/2016 terus rasa bangga. Walaupon ada yang tersilap design...kalut sebab tempahan last minit tapi puashati bila baju yang di jahit oleh kak ipar saya di pakai untuk perarakan kemerdekaan ke-59 di Padang Kota Lama Penang.


Harap depa tak serik nak tempah baju kemerdekaan tahun depan dengan kak ipar saya lagi melalui orang tengah depa ni....hihihi...


You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. hahahaha.. poket tebal sikit ea bulan ni ?? :p

    ReplyDelete
  2. Good luck zai! Dari contest yang sama. Semoga kita berjaya dapat tempat pertama atau kedua.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum terima kasih kerana memenuhi syarat yg diperlukan..
    Senarai peserta telah dibuat selamat membuat sesi berkenalan dengan blogger lain.. :)

    Senarai Peserta ...

    ReplyDelete
  4. Salam singgah blogwalking dri sgmen yg sma.Good luck!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

    Sementara tunggu hari tamat giveaway ni jom blogwalking dulu blog peserta lain sambil2 baca artikle mengenai kemerdekaan yang mungkin dapat menaikkan semangat patriotik kita ni.. hehe..

    Senarai Peserta Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete
  6. Singgah sini sambil follow balik ^^

    http://misspurple17.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Walaupun kanak kanak tak tau erti merdeka sbnrnya, sekurang kurangnya ini merupakan pendedahan awal utk mereka. Kenal jugak mereka dgn bendera negara sendiri,...

    Btw... Good luck.. Cikla singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  8. singgah menabung dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini..

    Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers