Bila LOVE berterbangan di Facebook

10:15 PM

Bila LOVE berterbangan di Facebook


Bila hari ni kecoh-kecoh banyak 💕💕💕💕 berterbangan di Facebook sempena International Day of Peace saya pon tak ketinggalan dok klik love kat status orang sana sini....hihihi...

Pastu baru teringat nak klik love kat anak sendiri dan gigih la dok screenshoot...hahaha...dan inilah hasilnya yang paling elok.

Eh...kalau ampa punya icon love takda terbang meletop macam ni silalah update facebook ya....hihihi...


Gambar semalam lepas MD bagi cuti peristiwa pukul 10.30 pagi sebab air takde di kawasan Bayan Lepas dan sewaktu dengannya. Tak sangka kes air ni berlarutan sampai hari Selasa...kalau tak dah boleh terjah pra-tonton #VolkswagenKuning dengan blogger-blogger lain.

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. Patutla, Kaklong belom update lagi..
    Sayang pula tak dapat tengok live.. :'(

    ReplyDelete
  2. bestkan dapat tengok LOVE tu berterbangan..

    ReplyDelete
  3. best kan semua pakat update status love hahahhaha

    ReplyDelete
  4. lps update smlm pon takdok..takpe laaa

    ReplyDelete
  5. kira pun gigih duk tekan love tu banyak2 kali kihkihkih

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers