Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

12:20 PM

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Ohoi...bila nampak bab beauty beauty ni mak suka nok. Tetiba mak suka tanpa sengaja. Sanggup tak turun lunch nak buat entri ni tau....bahahaha... Kang tak buat mesti lupa pastu melepas la hadiah yang cik Sally kita nak bagi. Kan Beauty Box Giveaway ni tak lama. Mana nak tau rezeki mak kan :p

http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html
 
Disebabkan keja dalam manufacturing industry so jarang la nak bermekap-mekap bila mai keja. Kang tak memasal mak kena masuk production ada issue nak kena setel dah bersusah payah nak pi toilet cuti mak punya mekap segala.

Tapi tiap pagi mak tak akan lupa sapu muka mak dengan menatang kat bawah ni.


Macam dia tulis kat menatang tu...non-sticky...memang muka tak melekit-lekit lepas sapu. Elok dan lembut ja muka mak ni tau.

Tapi mak tak lupa bawak 2 benda ni ke mana saja.

Bedak Miyami code 02....ahahahaha...hat ni la bedak murah paling sesuai yang mak penah cuba setakat ni. I loikeeeee very much...Nampak natural ja bila tempek bedak ni. Pakai pon bila tetiba bos ajak lunch kat luar ka...kena pi jumpa vendor ka takda la muka macam orang dalam pantang.....ahahahaha....
 

Hat ni plak penyeri bibiaq mak biar nampak pink pink gitu. Takda la pucat kemesi....hihihi...
 

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  6. good luck kak!!! bedak miami tu nak try cari lah. kot kot la kena dengan muka ni hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers