Deco Rumah | Rak Hyllis Ikea

8:47 AM

Deco Rumah | Rak Hyllis Ikea



Dah lama dok belek-belek page Ikea since balik dari #SBB ritu. Memang teringin nak beli beberapa barangan rumah tapi apakan daya rumah sempit dan bukan rumah sendiri. Nak pindah rumah sendiri entah bila la bolehnya.

Dalam dok belek-belek tu teroder la satu dua barang dekat PS IKEA area Utara ni antaranya rak Hyllis ni.


Excited bila PS wasap cakap nak hantar barang. Dah lama dok terpikir nak clearkan bahagian tepi peti sejuk ni yang penuh dengan hadiah kawen yang masih belum buka.
 

Dari pintu depan dah boleh nampak bahagian yang semak ni.....grrrrr....
Bila suruh suami pasang asik la dok nanti...nanti...nanti...

Hari suami cuti Selasa saya keja. Pandai-pandai suami pasang rak Hyllis tu sendiri tapi tengok la kejadian dia. Adoila....terbalik la. Kaki ke atas. Disebabkan suami malas dah nak buka kita pakai je la gaya camgini. Lantak je la janji tegak dan boleh letak barang.
 

Ha...kan dah Nampak kemas sikit bahagian ni. Sedap sikit mata memandang.
Next barangan Ikea apa plak ye....emmm....emmmm....

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. hahaha. terbaik tu...saya hari tu beli ingat nak tunjuk kat suami boleh pasang sendiri. terbalik akhirnya. lastnya suami yang betulkan balik

    ReplyDelete
  2. walaupun kadang2 rumah dah penuh pun, kami ni ketar2 tangan rasa nak order jugak..

    ReplyDelete
  3. terbalik vs terbaik..hahaha..ok laa tu asalkan elok

    ReplyDelete
  4. hahahah lawak betul.. aduii tergelak2 jue tgk gambar ni tauu

    ReplyDelete
  5. ini memang kelakar zai hahaha

    ReplyDelete
  6. hehehe lawak.. terbalik pun ok jugak..

    ReplyDelete
  7. hahahahahha aduhhh sakit perut gelak mujur masih boleh terletak sama ada barang pun

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers