Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

11:08 AM

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016



Hai korang semua. Nile.com.my buat giveaway raya untuk blogger lagi tahun ni. Tahun lepas tak sempat nak join...tahun ni cepat-cepat join bila tengok ada giveaway...hihihi...

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111


Ini hadiah untuk 6 orang pemenang okey.

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Taknak ke?

Ok...Nile.com.my suruh pilih 5 benda so ini apa yang saya pilih. Sebenarnya ada lagi benda yang saya nak tapi kata 5 je kan dan ini yang betul-betul saya idamkan....ewah....


Produk:  Casual 3-in-1 Women Bag
JLM2016 harga jualan: RM33.30
Tarikh: 16/06/2016
Waktu mula: 3.00pm
Waktu tamat: Bila unit yang ditawarkan habis
Kuantiti terhad: 300 unit sahaja


ProdukWatches
JLM2016 harga jualan: RM15.50
Tarikh: 17/06/2016
Waktu mula: 3.00pm
Waktu tamat: Bila unit yang ditawarkan habis
Kuantiti terhad: 100 unit sahaja

ProdukMixed Color Purse/ Wallet
JLM2016 harga jualan: RM10.50
Tarikh: 21/06/2016
Waktu mula:3.00pm
Waktu tamat: Bila unit yang ditawarkan habis
Kuantiti terhad: 290 unit sahaja

ProdukShinny Surface Woman Flats
JLM2016 harga jualan: RM11.90
Tarikh: 29/06/2016
Waktu mula:11.00am
Waktu tamat: Bila unit yang ditawarkan habis
Kuantiti terhad: 400 unit sahaja
 
ProdukTraveler Backpack 
JLM2016 harga jualan: RM19.90
Tarikh: 30/06/2016
Waktu mula:3.00pm
Waktu tamat: Bila unit yang ditawarkan habis
Kuantiti terhad: 300 unit sahaja


Sesapa kaki online shopping jom tengok apa tawaran menarik yang Nile.com.my nak bagi. Ha...apalagi...jejom la tengok.

Kalau nak join giveaway raya dari Nile.com.my ni boleh tengok cecara dia kat SINI.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. Semoga berjaya kak Zai.. blink2 kasut pilihan kak zai..

    ReplyDelete
  2. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers