Menang Giveaway Kathy's homemade soap By Alia

4:33 PM

Menang Giveaway Kathy's homemade soap By Alia


Alhamdulillah....murah rezeki lagi kali ni.

Nindia hadiahnya. Homemade soap. Dah tentu-tentu ORGANIC. Yang penting PARABEN dan SULPHATE FREE.


Sebelum ni saya pernah menggunakan lemongrass homemade soap. Memang sedap ja badan bila di sental menggunakan lemongrass soap tu.

Untuk hadiah ni saya dapat 2 jenis homemade soap. Satu LAVENDER ROSE dan satu lagi VANILLA OATS.

Vanilla oats yang bulat tu sesuai untuk mereka yang berkulit 'sensitive' dan 'sun burn'.

Manfaat Oatmeal 
  • untuk mengetatkan pori-pori
  • mengekalkan kelembapan kulit
  • merawat kulit sensitive dan eczema
  • merawat kulit yang kering dan mengurangkan kegatalan kulit
  • bertindak sebagai whitening dan lightening agen yang natural serta memperbaiki tona rona kulit
Lavender rose sesuai untuk kulit yang berjerawat atau nak cantikkan kulit.

Manfaat Lavender
  • untuk mencantikkan kulit-sebagai toner, perawatan penuaan dan penyembuh jerawat
  • mengandungi zat antiseptic dan anti bakteria yang dapat melawan kuman penyebab jerawat serta mengurangkan pembengkakan
  • aroma lavender dapat melancarkan perjalanan darah
  • ia juga dapat membantu proses penggantian kulit
  • ia dapat membuatkan kulit kelihatan rilek serta mengurangkan keradangan penyebab penuaan

Kalau nak tempah untuk kegunaan harian atau untuk hadiah atau sebagai cenderahati untuk majlis istimewa korang boleh whatsapp 013-3363775 untuk bertanya lebih lanjut atau ke IG @kathyshomesoap dan juga FB khaty's homemade soap

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. wah ! dah up, si siput comel ni jugak entry tak nampak qhupe lagi..

    ReplyDelete
  2. tak sabaq nak try sabun ni... bau dah tak tahan.. haish ! geram...

    ReplyDelete
  3. perghh tak sabar nak cuba sabun nih..

    ReplyDelete
  4. wewit...
    tq2...
    harap suka la noh ngn sabun tuuu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers