Manisnya Hari Lahir Tahun Ini

11:54 AM

Manisnya Hari Lahir Tahun Ini




Alhamdulillah....diberi kesempatan oleh-Nya bernafas meneruskan hidup. Umur dah menginjak lagi tapi masih dok rasa macam baru umur pertengahan 20-an lagi...hihihi...


17 Mei memang di tunggu-tunggu tapi takde la mengharapkan sesuatu yang lebih dari luar biasa. Tak kisah pon ada sambutan ke tak. Umur pon bukan muda lagi cuma hari tu terasa lain dari biasa.


Kawan-kawan pon tegur bila tengok saya mekap sikit hari tu. Saja mekap nak bagi nampak lain sikit. Tengah sibuk-sibuk buat keja tetiba manager mai kat meja bagi coklat. Terkejut juga la sebab saya pon takde la nak war-war cakap hari tu besday saya.


Tengah kalut dok siapkan report bos saya ajak kuar makan. Eh...eh...sorang lagi nak wat seprais plak. Memang teruja la. Tak ambik cuti sempena besday tu pon sebab kena siapkan report subcon untuk meeting dengan director lepas lunch tu.




Balik lunch dapat plak kek coklat dari side engineer dan tudung dari admin. Allah...depa ni saja wat kita terharu sangat hari tu. Semalam kawan dalam lab ajak kuar nak belanja makan. Memang ngidam yong tau foo tomyam. Makan-makan kat Gaint je la. Pastu dapat plak kek comey dan cream puff....hahaha...lawak la depa neh tapi dua-dua tu habuan Aqil la.
 
 

 Semalam tetiba boleh plak ikut team PBU ke Majlis Prebiu Bufet Ramadhan. Ingatkan takde rezeki nak makan sedap-sedap sebab dah penuh, sekali admin PBU include kita sekali. Allah....best tak terkira la.




Ini kejadian malam besday dengan family kecik saya. Siang tu kan dah makan pizza, kek dan pasta bagai so malam tu cakap taknak makan western dah. Kita ngidam bawal panas-panas. So let's jom terjah kedai ikan bawal panas-panas kat Telok Ayer Tawar. Tanpa kek tapi kita dapat hadiah mahal yang orang perempuan suka....hahahaha....saweeeet plak abah Aqil sekarang ni.




Alhamdulillah....walau sambutan taklah segah mana tapi manisnya boleh kena kena kencing manis....hahahahaha...


Terima kasih pada semua yang tak putus-putus ucap hepi besday dan mendoakan kesejahteraan saya. Saya sayang korang semua....muah ciked ^.-


You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. Abah Aqil sweet ada makna tu.. eheheeh

    *gurau ja*

    ReplyDelete
  2. Sweetnya zai.. mesti birthday paling best tahun nih.. ada saja celebrate sini sana..

    ReplyDelete
  3. bertuah depa taun ni
    happening sambut besday
    seronok lah tu hehehe but we had enjoy our moment that day yeahhh

    ReplyDelete
  4. teh ais tu mmg boleh kena kencing manis. hahaha! happy bday zai!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir Cik Zai. Semoga dalam payungan rahmat ALLAH selalu. Ameen

    rupa-rupanya belum follow blog cik Zai. Dah follow. Selepas beberapa tahun kenal. hehehe

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers