Like, Share and Win | Menang Meatball dari Pasta Jalanan

9:52 AM

Like, Share and Win | Menang Meatball dari Pasta Jalanan



Sempena perlancaran menu baru dari @Pasta Jalanan , pihak @Pasta Jalanan nak bagi percuma meatball percuma pada 10 orang yang bertuah.

Saya pon apalagi try nasib la. Kalau bertuah meatball tu rezeki saya la. Lagipon kita support orang kita berniaga. @Pasta Jalanan dah la sedap, murah...banyak plak tu. Kalau tak, takdela hari-hari orang sanggup beratur nak beli pasta kat situ.


So ikut la step LIKE, SHARE dan tunggu ja result dari @Pasta Jalanan

dan Alhamdulillah meatball itu milik saya...hihihi...tak sangkanya.



Hahaha...gaya ayat macam menang semakfon keluaran terbaru ja gayanya ^.-
Makanya hari Rabu lepas saya pi redeem hadiah kemenangan saya.

Like, Share and Win | Menang Meatball dari Pasta Jalanan


Meatball ala-ala Swedish style ni ternyata sedap. Makan plak dengan jem resberry yang masam manis di tambah gravy yang sedap pekat. Memang tak cukup 7 biji ni rasanya...hihihi...

Thanks @Pasta Jalanan kerana pilih saya sebagai pemenang.


You Might Also Like

4 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers