Kad Nama Sempena #SBB2016

12:04 PM

Kad Nama Sempena #SBB2016



Selama berblog ni tak pernah lagi saya buat kad nama a.k.a business card. Yela...berblog hanya untuk suka-suka. Lagipon banyak kongsi cerita peribadi saja tapi sempena #SBB2016 yang akan berlansung esok saya tergerak hati nak buat kad nama.




Itupon selepas blogger hebat Hasrul Hassan up status kat FB. Kalau tak....tak buat lagi la rasanya.





Masa terluang tu saja la godek-godek PC design kad nama. Memain ja sebenarnya sebab tak tau saya nak yang macam mana...hahaha...
Bila dah siap, nampak cantik nampak lawa nampak comey terus hantar print.

Amacam...ok tak kad nama saya design sendiri ni?





Okla kan bagi seorang yang tak pandai bab-bab design ni...hahaha...
Bangga kot dapat buat sendiri -..- hahahaha....
Ok...sapa-sapa yang baca ni nak add FB ka IG ka wasap boleh add la no...hahaha...info dah terang-terang dalam kad tu.

Insyaallah...esok boleh la bertukar-tukar kad nama dengan blogger, penaja dan aktivis media sosial lain. Takda la kekok sangat macam first time join event Mamil Mom Saturday dari Mamil. Saya takda persediaan ke arah tu...hihihi...

Yang kat bawah ni buat rakan blogger yang  join #SBB2016 esok. Saya serta empat lagi rakan blogger dari Utara mewakili team #PROJEKBLOGGERUTARA akan turut serta di #SBB2016 esok. Apa hadiah misteri tu?



Jom kenal dan jadilah yang pertama selfie dan wefie dengan kami team #PROJEKBLOGGERUTARA.








You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. cantik kad nama zai.. nak 1 boleh?

    ReplyDelete
  2. wahh.. dah ada namecard 👏👏👏👍👍👍

    ReplyDelete
  3. Lawa kak nama kak zai ekin kad dah design x p print laginya

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers