Khamis Yang Spontan | Sepetang Bersama Blogger 2016 | #SBB2016

12:40 PM

Khamis Yang Spontan | Sepetang Bersama Blogger 2016 | #SBB2016


http://sbb.my/

Insyaallah kalau takda aral melintang lalu membujur patah saya akan turut serta di #SBB2016 nanti. Teringin juga nak jumpa blogger-blogger hebat kat luar sana. Asik baca blog, komen kat FB dan IG ja kan....sesekali nak juga bertentang mata...hihihi....

Dah lama sangat blog suram tak banyak entri. Kekangan kerja yang terlampau banyak sesejak tukar ke department baru ni. Nak blog walking pon tak sempat. Maafkan saya ye kawan-kawan alam maya sekalian.

Sadis sepak raga sungguh bila masuk department baru tapi nak buat macam mana. Dah sendiri minta nak upgrade tangga gaji kerja kena terima dengan redha la. Alhamdulillah...2 minggu kerja macam buruh binaan dah berakhir semalam. Lega sangat-sangat. Dah boleh start update blog sikit-sikit.

Kawan-kawan yang belum daftar nak ke #SBB2016 ni jom la daftar. Boleh kita jumpa sambil kumpul ilmu dan mengeratkan silaturrahim. Klik gambar kalau nak join #SBB2016 ye.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. wahhhhh mest best ni dpt jumpa ramai blogger

    ReplyDelete
  2. Macam menarik! Rasa cam nak join hehe

    ReplyDelete
  3. Wahhh nanti bawak dak debab tu tak?

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak jumpa team PBU...

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat jumpa blogger lain

    ReplyDelete
  6. wow join ekk?
    aida x join la. segan :) ha ha ha...
    next year, later, in shaa Allah :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers