Tebus Drypers untuk Aqil kali ke-4

9:40 AM

Tebus Drypers untuk Aqil kali ke-4



Eh...baru bulan lepas tebus dah tebus lagi?


Hahaha...beli Drypers banyak-banyak time murah pastu gunting kod dia siap-siap takut lupa dan masukkan kod nak tebus mata sesiap.Baru-baru ni beli Drypers 1 pek besar XL 56 keping baru RM31.90 so tunggu lagi.Ambik banyak-banyak la.Kalau tak selalunya harga RM34.90.Dah tengok mata cukup untuk tebus marilah ambik Drypers tapi tersilap size plak.Terkecik satu size.

Kalau nak tau kod Drypers ada kat mana klik SINI.Boleh tengok kat mana kod tu tersorok...hihihi...
Selamat menebus ye ^.^

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. ala bertahun-tahun dah pakai drypers tak pernah pun tebus menebus ni ruginya

    ReplyDelete
  2. baru tahu..lps ni nak kumpul banyak2 laa

    ReplyDelete
  3. hihihi kami simpan mata dia tebus time adik baby nanti :D

    ReplyDelete
  4. untong aqil...
    ijat da pun cerai drypers.
    mlm saje aida pakai kan :)

    ReplyDelete
  5. bestnye tgk zai mcm2 tebus ha..apa rahsia

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    iols ni dok tak tebuih situ laaaaaaaaa
    ni skrg dah jarang sgt beli pampers
    ater Boboboy dah separa free diapers
    mlm time tido ja pakai pampers :)

    ReplyDelete
  7. ada anak nanti boleh buat hihihihi

    ReplyDelete
  8. Eh.. ada dah eh size xl..
    aritu sha tgk abis...
    nak gi tebus gak la..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers