Malvita Penang Grand Opening

12:29 PM

Malvita Penang Grand Opening


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Saya dan team #ProjekBU berbesar hati kerana berpeluang menghadiri Malvita Penang Grand Opening baru-baru ini.
Tarikh : 19 Disember 2015
Masa : 10 pagi hingga 9 malam
Tempat : Malvita Penang Jalan Baru Prai



Saya percaya ramai di antara #dreamonlover sudah mengenali jenama Adora.co.Ini adalah butik ke-2 kepada ownernya Peah Ahmad selepas Dreamon Boutique di Bandar Sunway Seberang Jaya.
 


 
 
See.Ramai gila dah mula menunggu seawal pagi untuk menjadi 300 pelanggan awal yang akan mendapat beg cenderahati percuma dari pelbagai jenama terkenal seperti Alhumaira Contemporary, Nealofar Hijab, Marlena Hijab, Qaira Hijab dan Arricia Core serta diskaun dan baucer tunai dari Hd Cotone, Marlena Hijab dan Leeyanarahman.co.
 
 
 
Malvita Penang merupakan hub fesyen muslimah eksklusif di Pulau Pinang di mana puluhan jenama terbaik dan popular berada di bawah satu bumbung.Ia merupakan konsep butik yang eksklusif di Pulau Pinang dengan harga yang berpatutan.
 
 


 
 
Antara jenama-jenama hebat yang berada di Malvita Penang adalah :-
  • Alhumaira Contemporary
  • Ammara Official
  • Cattleya
  • Dewi Anggun Hijab
  • Fynjamal RTW
  • Jubah Souq
  • Medifeet
  • Mumu Scarves
  • Nealofar Hijab
dan banyak lagi jenama-jenama hebat.
Tak tersenarai banyaknya.Hampir 40 jenama terkenal ada di situ.Jangan risau, jubah untuk lelaki pon ada di Malvita Penang.
 
 
Lepas ni nak bergaya cantik dan muslimah macam orang lain tak perlulah nak skodeng atau beli online lagi.Dah jumpa butik yang menjual semua jenama terkenal yang cantik-cantik dan selesa.Yang penting menutup aurat....gituuuuu...dan ada yang sesuai size macam saya....weeehuuuuu....
 
 
 
Memang meriah.Jamuan makannya pon meriah dari vendor Dreamon Boutique.Saip ada laksa bagai.Rugi sapa yang tak pi hari tu.
 
 

 
 
Dari 15 Disember hingga 31 Disember 2015 ni Malvita Penang mengadakan jualan akhir tahun 2015.Jadi apa tunggu lagi.Boleh la shopping barang sehelai dua....hihihi...
 
 
Bersama owner Malvita Penang-Peah Ahmad dan suami serta team #ProjekBU dan rakan blogger yang lain
 
 
Terima kasih yang tak terhingga buat Malvita Penang kerana sudi menjemput kami serta sangat mesra melayan kami dan pelanggan yang lain.
 
 

 
 
Jadi apa tunggu lagi.Jom beramai-ramai ke Malvita Penang.
 
 
Untuk maklumat lanjut :-
Alamat : No.2-01,2-02, Medan Perniagaan Pauh Jaya, Jalan Baru, 13700 Pulau Pinang(bertentang Mydin Mall Jalan Baru)
Telefon : +60133005540
Waktu operasi :11 pagi~9 malam
Wave : malvita penang
 


You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. hebat team projek blogger utara..nanti kita ajak geng blogger lain join sekali

    ReplyDelete
  2. amboii zaii dia dok layuq baju yang mokcik suka..sabor je laa

    ReplyDelete
  3. nasib kita mai awai kan zai (jeling kat bajet retis yg 3org tu haha)
    best happening kecoh tulah #projekbu kann haha

    ReplyDelete
  4. yg best xpayah beli on9 dh. hehehe
    singgah pg2 tak ramai org sgt

    ReplyDelete
  5. aikk ! banyak dah tu yang ada dalam wishlist.. tunggu minggu depan letttew.. kan ..?

    ReplyDelete
  6. Hebat team #projekbloggerutara ini.. Macam-macam aktiviti..
    Memang ohsem sangat..

    ReplyDelete
  7. banyak brand hebat under one roof.. best best =)

    ReplyDelete
  8. wow best. menarik... byk choice nampak nyer tu :)

    ReplyDelete
  9. ada jualan akhir tahun ye? hewhewhew macam terasa gatal2 je tangan ni hihihihi

    ReplyDelete
  10. Okay boleh singgah kalau pergi Penang nanti :D

    ReplyDelete
  11. Assalam zai,
    haaaammbooooiiiiihh uols
    sakan dok pilih baju noooooooooooooo

    psstt : iols jeles xdapat join dua kaki sob3 TAPI Projek Blogger Utara memang terbaek uols mmuaahh3

    ReplyDelete
  12. jelly xdapat join ni.. nak gak shawl hihihi free

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers