Kari Kepala Ikan Sedap di Restoran Mutiara Bonda

11:44 AM

Kari Kepala Ikan Sedap di Restoran Mutiara Bonda





Masuk ni kali ke-2 saya makan di Restoran Mutiara Bonda Autocity Juru.Sebelum ni penah makan set bawal gorengnya.Sedap.


Kali ni berpeluang lagi untuk merasai sendiri ke enakkan makanan di Restoran Mutiara Bonda terutamanya masakan kampong.Paling sempoi adalah ''the best fish head curry in town''.Memang thooorbaeeeeek.









Lokasinya sangat santai dan pengunjung boleh memilih untuk makan di dalam atau di luar restoran.

Selain masakan kampong, pengunjung juga boleh memesan masakan Thai.Restoran Mutiara Bonda di buka dari jam 11.30 pagi hingga 10 malam setiap hari kecuali hari Ahad.





Selain makan di restoran, Restoran Mutiara Bonda juga menerima tempahan untuk makan tengahari, makan malam atau apa jua majlis.


Jom tengok antara hidangan terbaik di Restoran Mutiara Bonda.



Kari Kepala Ikan


Kari kepala ikan ni sempoi baq hang.Mabeles...sedap berasap...




Kailan Ikan Masin



Sotong Goreng Tepung



Sambal Ulam



Ayam Kampung Goreng

Ayam kampong gorengnya lembut...sedap...




Telur Bistik



Udang Sambal



Kerabu Mangga



Siakap 3 Rasa



Set untuk 9-10 orang makan termasuk nasi dan air limau asam boi

 Ini adalah hidangan paling popular di Restoran Mutiara Bonda.Ia dikenali sebagai set BONDA.Sangat sesuai untuk di makan 9-10 orang.Harganya pon berpatutan dengan kuantiti dan kualiti hidangan yang disediakan.








Restoran Mutiara Bonda ini telah di buka sejak 2010 dan sentiasa dikunjungi oleh pelanggan.Di samping itu Restoran Mutiara Bonda juga menyediakan servis penghantaran.Anda boleh menempah secara atas talian di http://www.delivereat.my jika kesuntukan masa untuk keluar menikmati waktu rehat.





Boleh pilih menu apa yang anda sukai di situ.


Untuk merasai sendiri "the best fish head curry in town" anda boleh la ke Restoran Mutiara Bonda
 


Tel : 04-5025677

Terima kasih yang tak terhingga kepada Restoran Mutiara Bonda kerana memberikan servis yang amat baik kepada kami.

Buat kak Azam pengurus Restoran Mutiara Bonda, terima kasih kerana sudi menjemput kami untuk merasai sendiri keenakan masakan di Restoran Mutiara Bonda dan melayan kami dengan baik.



You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. Alhamdulillah.. suka sgt bila peniaga Melayu semakin maju..
    Tengok makanan yg dihidangkan tu pun nampak sedap.. jika berkunjung kesana hendak juga singgah... terima kasih info zai..

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat berkumpul sambil makan kari kepala ikan..
    Ohsem betul menu-menu dia..

    ReplyDelete
  3. jom kita p mkn lagi ramai2 camni best sgt

    ReplyDelete
  4. Di jemput tuan blog untuk memeriahkan kontest MYiDEAKiNi yang sedang berlangsung...

    http://www.myideakini.com/2015/12/kontest-seo-myideakinicom-2015.html

    ReplyDelete
  5. best korang dapat berkumpul ramai2. dulu selalu pergi bonda ni bawak auditor

    ReplyDelete
  6. aida suka kari kepala ikan.
    tapi mr.asben x gemar.
    tu yg jarang makan kari kepala ikan :(

    ReplyDelete
  7. nanti kalau bawak family berjalan penang boleh la singgah dekat situ. harga pun tgk macam berpatutan

    ReplyDelete
  8. Sedapnyaaaaa. Saya takde lah minat kari sangat tp yang ni nampak mcm menarik! Nanti kalau pergi penang nak try lah hehe

    ReplyDelete
  9. Assalam zai,
    iols xdapek menjoinkan diri
    iols sedehhhhhh sob3
    papun chaiyok3 Projek Blogger Utara :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers